PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Zinc Shaklee

Zinc Shaklee

ZINC PLUS SHAKLEE

Best product, semulajadi bebas bahan kimia berbahaya, paling pasti, sentiasa selamat dan Berkesan!! Hanya dengan shaklee

Kebaikan Zinc Plus Shaklee

◾ Zinc untuk sistem imun badan. Zinc membantu mengaktifkan sel-sel imun badan termasuk T-cell dalam badan (ini penting kerana ia akan memberi respon dengan lebih baik termasuklah untuk ‘detect’ awal sel-sel kanser dalam badan).

◾ Zinc untuk kulit yang sihat. Penting untuk kulit sihat bebas jerawat. Zinc boleh mengawal hormon tostesteron yang mana jika ia tak seimbang boleh menyebabkan jerawat.

◾ Zinc juga penting untuk penghasilan kolagen dalam badan.

◾ Zinc juga boleh mengelak pertumbuhan bakteria. Terutama jika ada liang pori yang besar dan terbuka luas, ia boleh bantu mencegah bakteria tumbuh seterusnya boleh elak kulit berjerawat! Dan juga boleh membantu melegakan kulit yang sensitif! Ringkasnya Zinc Shaklee ini bagus untuk kulit bebas jerawat!

◾ Zinc untuk tenaga dan stamina. Zinc merupakan mineral penting yang menggalakkan kekuatan otot dan daya tahan badan.

◾ Zinc untuk penyembuhan luka. Zinc boleh menghasilkan sel-sel baru dan ini amat membantu mempercepatkan penyembuhan luka. Luka akan lebih cepat kering. Juga boleh mengelak bakteria pada luka, jadi luka lebih cepat sembuh! Sebab itu jika korang perasan, dalam krim2 kebanyakan ada kandungan zinc.

◾ Zinc untuk rambut. Zinc menggalak rambut tumbuh lebih sihat, subur dan tebal. Jika kandungan zinc rendah dalam badan, folikel rambut lebih mudah terurai dan rambut mudah gugur! Memang bagus Zinc Shaklee ni untuk rambut gugur.

◾ Zinc untuk kesihatan minda. Zinc membantu meningkatkan daya ingatan dan proses pembelajaran. Juga boleh mencegah peyakit berkaitan usia seperti Alzheimer.

◾ Zinc untuk kesuburan / sistem pembiakan yang sihat. Zinc untuk lelaki membantu meningkatkan fungsi, kualiti dan kuantiti sperma.

◾ Zinc untuk wanita, membantu sistem pembiakan wanita, mengawal hormon dan pengeluaran telur. Terdapat juga kajian yang zinc bagus untuk prostat lelaki, ia membantu mengelak mati pucuk.

Leave a Reply

Open chat