PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Zinc Complex Shaklee Untuk Tenaga Waktu Pagi

Zinc Complex Shaklee Untuk Tenaga Waktu Pagi

Kalau rasa nak semangat, kena start hari kita dengan mengambil suplemen zink. Walaupun supplement ni kecil sahaja, tapi ianya sangat powerful tahu sebab apa ?

Sebab Zinc ni bantu untuk meransang lebih daripada 100 jenis enzim badan supaya semuanya cergas bangun di waktu pagi. Zinc umpama kunci kereta yang kita guna untuk hidupkan enjin. Dialah yang “start” enjin badan setiap hari.

So hanya dengan 1 biji zinc pun, kita boleh rasa hari kita berbeza cergas dan semangat, yang paling ketara adalah rasa CERGAS dan BERTENAGA waktu pagi dan sepanjang hari, tak mengantuk.

Kalau rasa lemau, memang sukarkan ? Jadi kena ambil zinc complex shaklee untuk bantu anda sihat dan cergas.

Fungsi Zinc Complex Shaklee

  • Ransang enzim dalam badan. Enzim badan penting untuk full body function. Barulah 1 badan bangun dengan semangat!
  • Tingkatkan sistem imun badan dengan mengaktifkan T-cells supaya respon imun badan pantas, kalau lambat, virus serang sempat lagi kita sakit. Lagi satu T-cells ni juga bantu untuk serang sel-sel yang suda dijangkiti atau yang sudah menjadi kanser
  • Zinc juga bagus untuk kuatkan memori sebab dia bantu regulate banyak neurons berhubung dengan neurons yang lain. Jadi sangat bagus untuk students yang kena belajar banyak benda
  • Untuk suami yang ada masalah LOW SPERM COUNT, amalkan lah zinc sebab kajian menunjukkan makan Zinc + Asid Folic dapat tingkatkan sperm count & sperm quality.
  • Kajian lain membuktikan Zinc bagus untuk masalah JERAWAT, membaiki LUKA-LUKA (yang baru bersalin luka lambat sembuh sila telan dia ni), ADHD, pneumonia, osteoporosis dan lain lain

Baiklah kalau begitu kena makan zinc complex nih. barulah sihat. Jadi kalau nak semangat, kena makan zinc complex pagi ini. Nak bertenaga waktu pagi, selain dari ambil sarapan, kena makan zinc complex shaklee dan juga vitamin lain.

Leave a Reply

Open chat