PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Youth Shaklee Age Defense Moisturizer SPF 50

Youth Shaklee Age Defense Moisturizer SPF 50

Fungsi Youth Age Defense Moisturizer SPF 50
Moisturizer boleh membantu melembapkan kulit muka dan memperbaiki tona kulit muka kita yang tak sekata. Efek dia sangat lembut kat kulit muka dan cepat meresap.

Ada nampak tulisan “BROAD SPECTRUM SPF50” ni? Ni yang buat moisturizer youth ni menarik. Dia berfungsi untuk melindungi kulit muka kita dari sinaran UVA & UVB.
💙 UVA : menyebabkan penuaan yang mendatangkan kedutan & tanda-tanda penuaan kat muka.
💙 UVB : membakar kulit (sunburn) & kulit jadi gelap.

Bagus kan broad spectrum ni? Sekarang ni susah jugak nak cari produk skincare & komestik yang ada “BROAD SPECTRUM” skali tapi dalam moisturizer YOUTH ni sudah ada shaklee buat. Tak perlu risau dah nak carik sana sini.
Selain sebagai moisturizer dan sunscreen, satu lagi fungsi Age Defense Moisturizer SPF 50 Youth ni boleh guma sebagai primer sekali. Sangat best tau sebab boleh kulit kita nampak berbeza lepas pakai.

Kulit kita nanti kan akan jadi glowing sangat sampaikan tak payah guna highlighter dah! Jadi berseri-seri muka tau. Hihi
Boleh guna jugak Age Defense Moisturizer SPF50 Youth ni sebelum sapu makeup. Tujuan dia nak lindung kulit dari bahan kimia semua tu.

Bagi yang tak suka ada banyak step skincare routine,Age defense Moisturizer SPF50 Youth ni memang sangat lah sesuai😊

Bahan-bahan Utama:
❤️Muscadine Grapes Extract ( bahan utama VIVIX 😍 ) – menghalang kerosakan kolagen dan elastin.
❤️Alga hijau (laminara) – melega, regenerasi, memberi oksigen kepada sel kulit.
❤️Alteromonas (alga hijau) – penting untuk memperbaiki dan meremajakan kulit, bertindak sebagai penghalang untuk melindung kulit.
❤️Kacang pis – memelihara protease daripada degenerasi protein kulit seperti kolagen dan elastin, kulit jadi lebih tegang dan anjal.
❤️Vital Repair+ – melindungi kulit dari rosak dan meggalakkan tumbesaran sel kulit yang sihat.
❤️SPF 50 – sesuai untuk cuaca Malaysia yang panas bagi melidungi kulit dari sinar matahari.
❤️Non-comedogenic, tak menyumbatkan liang pori.
Promosi youth bulan ni…nk beli loose atau fullset boleh jer..ikut bajet anda..berminat pm mama yer

Leave a Reply

Open chat