Youth Cleanser Pencuci Muka Shaklee

Youth Cleanser Pencuci Muka Shaklee

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER YOUTH

sangat suka guna Youth cleanser ni kerana bukan berunsurkan sabun & pH yang seimbang. Jadi muka korang akan rasa lembut dan halus jer lepas cuci muka tu.

Lagi satu yang best dia boleh jadi MAKEUP REMOVER! Boleh buang skali daki, sisa makeup & kotoran kat muka. Tapi untuk makeup yang tak tebal saja ok.

Dalam cleanser YOUTH ni juga ada MUSCADINE GRAPE EXTRACT, bahan premium dalam Vivix. Dia berfungsi untuk melindungi & memperbaiki sel DNA kita & juga menghalang kerosakan kolagen + elastin.

Nak tau x apa bahan2 yg ada dalam cleanser youth yg buat in love sangat ni?

Bahan-bahan utama cleanser youth shaklee

Muscadine Grape Extract
Kaya dengan polifenol untuk melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin

Vital Repair+® Complex
Kaya dengan nutrien anti-oksida dan vitamin-vitamin penting ntuk menghalang radikal bebas dan menggalak tumbesaran sel sihat.

Exfoliating Green Algae Complex Menghaluskan kulit daripada sel mati secara lembut tanpa penggunaan microbeads yang boleh merosakkan sel kulit. Green Algae Complex membuang kotoran pada kulit wajah tanpa mencedera.

testimonial cleanser shakled

testimonial cleanser shaklee youth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat