PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Vivix Untuk Tenaga

Vivix Untuk Tenaga

vivix berikan tenaga berpanjangan kepada warga tua

Dengan Vivix kita tak perlu menelan berjenis-jenis pil yang lain. Cukup dengan satu sudu Vivix setiap hari.
🌷Sebab lain Vivix sangat bagus untuk warga emas ialah:

1. Ia menyokong kesihatan keseluruhan tubuh badan termasuk jantung, sendi, sistem peredaran darah, mata yang sihat, imuniti serta kecergasan.

2. Vivix membantu mengaktifkan mitokondria iaitu tapak jana tenaga dalam setiap sel tubuh badan kita. Sebab tu mereka yang makan Vivix akan rasa cergas bertenaga.

3. Vivix menggalakkan ransangan penuaan yang sihat
Maksudnya walaupun tubuh badan kita akan menua, ia menua secara sihat. Jangan salah anggap kalau ambil Vivix kita takkan tua. Bukan macam tu. Ada beza dengan menjadi tua dan tua secara sihat. Sekurang-kurangnya tiada penyakit yang ‘mengiringi’ proses penuaan kita itu.
4. Vivix juga membantu mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer (nyanyuk) yang kerap berlaku pada warga emas

5. Bagi mereka yang mengidap penyakit seperti diabetes, darah tinggi, sakit sendi, atau penyakit yang biasa menyerang golongan berusia, Vivix membantu mengurangkan komplikasi dan ketakselesaan akibat penyakit-penyakit tersebut

Sebenarnya, banyak lagi khasiat dan kebaikan Vivix. Kalau nak tahu kena cuba dan rasa sendiri. Vivix memang menjadi pilihan anak-anak untuk dihadiahkan kepada ibu bapa mereka.
Alhamdulillah, kini kita boleh pastikan sendiri kesihatan orang tersayang dengan mengambil produk yang selamat dan semulajadi..

Leave a Reply

Open chat