PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Vivix Shaklee Untuk Sakit Sendi

Vivix Shaklee Untuk Sakit Sendi

Apakah Sakit Sendi?

Sakit sendi merupakan ciri peradangan bersama (arthritis, seperti arthritis rheumatoid dan osteoartritis) dan jangkitan, dan jarang sekali ia boleh menjadi penyebab kanser sendi. Kesakitan di dalam sendi adalah punca biasa kesakitan bahu, sakit pergelangan kaki, dan sakit lutut.

Dalam 4 ramuan utama vivix ini, 3 daripadanya mempunyai sifat anti radang yang kuat iaitu PURPLE CARROT, ELDERBERRY & MUSCADINE GRAPE

PURPLE CARROT– ia adalah sumber terbaik VITAMIN A, dan mengandungi fitokimia termasuklah caratenoids.

Ia juga mengandungi ANTHOCYANINS, sejenis antioksidan yang mustajab. Anthocyanins inilah yang memberikan warna merah menyala, biru dan ungu pada buah-buahan, dan sayur-sayuran.

Dalam lobak ungu atau purple carrot ini, anthocyanins bertindak sebagai antioksidan yang kuat dan tinggi.

Kajian terkini menunjukkan bahan ini mempamerkan banyak aktiviti biologi seperti antioksidan, anti radang, anti microbial dan anti-carcinogen. Sifat antiradang inilah yang banyak membantu dalam memulihkan sakit sendi.

ELDERBERRY– Seperti juga lobak ungu, beri ini juga mempunyai kandungan ANTHOCYANINSyang sangat tinggi. ia bukan sahaja bertindak sebagai antiradang tetapi juga dapat megurangkan simptom flu, sakit otot, sakit atau demam yang berkaitan dengan selesema dan influenza.

Sebab itulah Vivix mampu mengurangkan sakit sendi.

Bayangkan, dari 4 bahan utama, 3 daripadanya mempunyai sifat anti radang yang sangat kuat.

Jadi tak hairanlah kalau dengan pengambilan selama 2 minggu sahaja mampu mengurangkan sakit sendi dan arthritis kan?

Jom hadiahkan Vivix pada parents kita.

Leave a Reply

Open chat