PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Vivix Shaklee Untuk Kurus

Vivix Shaklee Untuk Kurus

Morbid obesiti adalah keadaan kesihatan serius dengan Jisim Indeks Tubuh (BMI) lebih 40 kilogram (kg)/meter persegi (m2) dan berisiko tinggi mengalami pelbagai penyakit kronik seperti kencing manis, darah tinggi dan jantung.

Akibat gemuk melampau dengan berat melebihi 180 kilogram (kg), Mohd Shakir yang bekerja sebagai pentadbir keselamatan di sebuah syarikat swasta di Kuantan, pernah pengsan selepas dua kali mengalami pendarahan selepas urat pada kakinya bersimpul dan bocor ketika berusia 16 dan 26 tahun, selain menghidap tekanan darah tinggi pada usia 25 tahun.

Info dari  Berita Harian

BAGAIMANA VIVIX BERTINDAK MEMBANTU UNTUK KURUS?

Ada 3 cara Vivix membantu untuk turunkan berat badan. Antaranya:

1. Resveratrol membantu mempercepatkan kadar metabolisme badan.

Jika metabolisme badan kita tinggi, ini akan menggalakkan penurunan berat badan dengan cepat. Apabila metabolisme mula dijalankan dengan optimum, badan akan membakar lebih banyak kalori. Lagi banyak kalori hilang, lagi cepat anda mencapai berat yang ideal.

2. Resveratrol membantu memecahkan lemak dalam badan untuk ditukarkan kepada tenaga

Vivix akan memusnahkan sel-sel lemak dalam badan dengan cepat secara semulajadi dan ditukarkan kepada tenaga

3. Menghalang kenaikan paras hormon estrogen yang menyimpan lemak dalam badan

Hormon estrogen yang tinggi akan menyimpan lemak badan yang berlebihan.

vivix je kan senang 

BERAPA HARGA VIVIX?

1 botol 150ml Harga RM475. Special Offer 1 botol hanya RM380 FREE POS FREE MEMBERSHIP . Jika beli 2 botol ke atas anda akan dapat cash back. Lagi banyak beli lagi banyak cash back. Ada yang pernah menikmati cash back RM2k tau. Jadi anda akan dapat harga vivix lagi murah. Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam

Leave a Reply

Open chat