Pengedar Shaklee Shah Alam

Pengedar Shaklee Paling Cun

Vivix Shaklee Sebagai Persediaan Ibu Bersalin

Vivix Shaklee Sebagai Persediaan Ibu Bersalin

Wajib Vivix sebagai persediaan ibu bersalin

Siapa yang bersalin dan berpantang mesti akan rasa risau..
✅Luka ceaser lambat sembuh
✅ Takut luka jahit lambat sembuh dan sakit
✅Sakit rengat, sakit pinggang, sakit urat
✅ Bentan

Insyallah daripada pengalaman Sendiri dan Customer yang amalkan Vivix lepas bersalin memang Vivix sangat membantu kurangkan masalah yang kat atas tu.. 😍

Untuk yang bersalin Czer, Vivix ni wajib korang minum.

💪 Vivix sumber antioksidan dan mempunyai kandungan Resveratrol yang tinggi yang boleh bantu penyembuhan luka pembedahan.
💪 Vivix juga bantu dalam membaiki sel-sel hingga ke peringkat DNA lagi. Vivix akan menghasilkan SEL2 baru yang lebih sihat dan panjang jangka hayatnya. Insyaallah luka jahit dan dalaman Insyallah akan sembuh dengan lebih cepat jika kita amalkan Vivix.
💪 Dalam kandungan Vivix terdapat Penjana Tenaga yang dipanggil MITOCHONDRIA. Ini sangat membantu ibu-ibu memberi TENAGA kepada ibu-ibu sepanjang Berpantang. Sebab tu kita boleh nampak, ibu2 yang amalkan Vivix ni sentiasa BERTENAGA, TAK LESU dan Cepat Sihat!
💪 Disebabkan Vivix ini membantu dalam melambatkan proses penuaan dalam badan, dan sangat bagus untuk kulit, jadi ibu yang berpantang ni nampak tak KUSAM, sentiasa cantik berseri-seri. Orang pun tak percaya, ibu bersalin dan lepas pantang. Nampak segar je muka. Best kan?

Ramai customer yang beli Vivix ni lepas dengar feedback and testimoni daripada kawan-kawan, kenalan n saudara mara yang amalkan Vivix. Lepas cuba sendiri baru tahu yang Vivix memang sangat membantu ibu2 yang berpantang!

So, kalau korang nk order dan dapatla cara makan yang betul boleh roger sis ye.
Cara makan exclusive untuk customer je ye.

Leave a Reply

Open chat