PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Vivix Shaklee Penyelamat Bell’s Palsy Suami

Vivix Shaklee Penyelamat Bell’s Palsy Suami

BELL’S PALSY

Ini kisah tentang suami saya tentang Bell’s Palsy. Suatu pagi, lama dia bersiap untuk ke tempat kerja. Tiba-tiba dia menghampiri saya dan bertanya soalan “apa yang pelik di mukanya?”

Saya melihat mukanya dengan teliti dengan muka pelik. Dia cuba senyum, mukanya nampak pelik. Dia berkumur-kumur dengan air, namun air meleleh dari mulut sebelah kanan.

Rupanya agak pelik di sebelah kanan. Memang tiada pergerakan di sebelah kanan wajahnya. Seolah-olah saraf muka sebelah kanannya mati.

Dia terus mencari maklumat di laman sesawang. Hanya selepas itu kami tahu tentang Bell’s Palsy.

Bell’s Palsy???

Ya!!Kami rasa memang Bell’s Palsy!
Memutuskan untuk terus ke klinik. Doktor mengesahkan Bell’s Palsy. Doktor memberikan ubat berkaitan dengan saraf.

Tidak membuang masa, terus mencari maklumat tentang rawatan dan cara pemulihan. Dia membuat senaman muka dengan memakan gula getah.

Selang beberapa hari, dia memberitahu untuk mencuba Vivix hasil carian di laman sesawang. Info banyak mengatakan Vivix sangat baik untuk pemulihan strok.

Kami menghubungi seorang rakan yang merupakan seorang SID. Menyatakan hasrat tentang Vivix, kami grab Twin Vivix. Walaupun harga agak mahal, tetapi keutamaan kami adalah berusaha.

Dia mengambil 1 sudu Vivix setiap hari. Namun di campurkan dengan air. Semakin hari nampak perubahan di wajahnya selain meneruskan senaman muka.

Selepas sebulan menghabiskan sebotol Vivix, keadaan wajah suami saya kembali sembuh. Pergerakan wajah di sebelah kanan sudah kembali normal.

Dia sudah boleh berkumur dan minum air seperti biasa. Walaupun sudah sembuh, dia masih menghabiskan botol Vivix kedua.

Alhamdulillah Allah izinkan sembuh dari Bell’s Palsy dengan sebotol Vivix.

Terima Kasih Shaklee
Terima Kasih Supermom Shaklee Story

SUPERMOM SHAKLEE STORY MUSIM KE-7
SITI RAUDAH MOHAMAD

Leave a Reply

Open chat