PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Vivix Shaklee Lawan Kanser ?

Vivix Shaklee Lawan Kanser ?

HODGKINS LYMPHOMA ? Bunyi macam pelakon rusia, tak bunyi macam orang bulgaria pun ada, hahaa, tapi ni bukan sebarang penyakit, ni semuanya pasal KANSER. Hooo, memang teruk , kalau kena, tapi yang kena ni bukan orang dewasa, tapi budak sekolah menengah, memang kebabom sedih jugaklah dengar.

Ni semua cerita ado dalam Supermom Shaklee Story , tapi kalau nak baca pun lagi sedih. Tapi dari masa ke semasa, usaha dan ikhtiar untuk bebas dari kanser bukanlah takda. Ada je jalan keluar.

Benda paling penting ialah JAGA MAKAN. dengan permakanan dan nutrisi yang cukup, ada harapan untuk lawan sel kanser . Semuanya dengan pengambilan nutrisi yang diklasifikasikan , dinamakan resveratrol.

Tapi special resveratrol shaklee , VIVIX, lebih power, di malaysia punya 10 kali lebih power dari resveratrol sahaja, amerika punya 13 kali lebih power. Yang ni cakap berdasarkan kajian dan hasil penyelidikan.

Kalau anda boleh makan macam macam benda tak berkhasiat, dalam sebulan anda pernah kira berapa ? Ada yang belanja sampai 500 lebih dalam sebulan. Hisap tuh, minum air gas, beli jajan, jangan terkejut, boleh cecah sampai beratus ratus ringgit. Masa untuk tukar kepada diet yang lebih sihat !!!! 

Leave a Reply

Open chat