Vivix Shaklee Lancarkan Darah Nifas

Vivix Shaklee Lancarkan Darah Nifas

TANDA JANGKITAN KUMAN ATAU JUGA TANDA URI TERTINGGAL DALAM RAHIM

● Darah nifas masih berwarna merah terang walau sudah lebih dari 7 hari bersalin.

● Darah nifas berbau busuk

● Demam dan menggigil

● Darah yang keluar membasahi pad dan perlu ditukar setiap 1 jam

● Darah beku yang besar keluar dari faraj

● Sakit perut berterusan

AMALKAN VIVIX SEMASA BERPANTANG

Selain bagus untuk menyembuhkan luka bersalin normal mahupun ceaserean, Vivix juga membantu agar darah nifas keluar dan lancar dan sehabisnya.

Vivix mengandungi resveratrol. Malah Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, disamping tidak mengandungi alkohol, sebaliknya hanya menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan dan HALAL! Saintis telah menjalankan kajian dan hasil kajian mendapati orang-orang Perancis gemar memakan daging yang berlemak tinggi dan minum wain dengan banyak, tetapi kadar penyakit jantung tetap rendah di Perancis. Selepas bertahun-tahun membuat kajian, saintis menemui rahsia di sebalik Paradoks Perancis terdapat pada Resveratrol yang terkandung dalam wain merah.

Satu hidangan Vivix mengandungi jumlah resveratrol yang sama banyak seperti yang terdapat dalam 100 gelas wain merah. Sekiranya hendak dibandingkan dengan minuman jus lain, Vivix ternyata mendahului dengan hanya 1 sudu teh sehari mampu membekalkan ORAC* value yang diperlukan tubuh iaitu 3000-5000 ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity (ORAC) is a method of measuring antioxidant capacities of different foods ).

Bahaya tau kalau masih ada darah nifas yang tak keluar, ada risiko jangkitan kuman dan seterusnya Kanser Rahim. Nauzubillah. Lihat testimoni pengguna Vivix semasa dalam pantang

Vivix LANCARKAN NIFAS DAN HAID

Setiap wanita yang akan turun darah haid. Darah ni darah kotor dari rahim yang keluar lepas tiada persenyawaan berlaku.

Hakak sendiri sebelum ni ada masalah kelancaran darah haid. Permulaan sedikit je keluar darah haid.. Rasa pelik..sebab tak macam selalu dan ia telah berlaku 2 bulan berturut2…But then masuk hari ke 3 dan 4 langsung takde darah haid selalu… Ingatkan normal lah kan..

Then dapatkan pendapat nurse.Beliau tu cakap eloknya darah haid keluar banyak awal2 ni sebab tu darah kotor.Hakak pon dah mula risau lah kan 😱

Takut jugak ada problem pape yang darah haid tak keluar lancar nih..
And Masa tu hakak baruuuu nak start amek Vivix..

Lepas je start ambil Vivix dalam minggu tu darah kembali keluar lancar.. Siap berketul lagi 😅 (sorry kalau direct sangat)

Alhamdulillah memang kembali lancar dan keluar dengan kadar NORMAL lepas hakak ambil semula Vivix.

For me Vivix ni dia bantu “cuci” rahim.. Mana darah kotor yang tak habis keluar dia akan bantu keluarkan.. .

Darah kotor yang tak habis keluar pun memang akan mendatangkan masalah di masa akan datang.. Dari situ lah punca terjadinya FIBROID, CYST dan sebagainya..

So kepada anda yang kerap keluar darah Haid or Nifas sikit sangat, hakak suggest ambil lah Vivix.. InshaAllah leps ni darah Haid dan Nifas keluar lancar.. Badan pun rasa ringan dan sihat

Untuk dapatkan Vivix hari ini
Hubungi kami kami sekarang !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *