PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Vivix Shaklee Jus Kesihatan Bantu Luka Selepas Bersalin Cepat Sembuh, Bagi Tenaga

Vivix Shaklee Jus Kesihatan Bantu Luka Selepas Bersalin Cepat Sembuh, Bagi Tenaga
Lepas bersalin, penjagaan luka tu penting kena jaga.Bukan apa, kalau kebersihan tak jaga dengan betol, boleh dapat jangkitan kuman.Ubat tak sapu, luka jadi lambat baik. Boleh jadi tak cantum elok.
Bila luka lambat sembuh emosi terganggu, badan penat, susu badan pun susah nak keluar . Jadi sangat penting menjaga luka selepas bersalin supaya cepat sembuh

Luka Bersalin Teruk Sampai Tak Boleh Duduk. Pengalaman Sendiri

 

“Luka jahitan bersalin mengakibatkan saya sukar duduk sampai menangis menahan sakit.Alhamdulillah 3hari selepas ambil vivix, rasa sakit tu hilang.”

 

 

Vivix Shaklee Jus Kesihatan Bantu Luka Selepas Bersalin Cepat Sembuh, Bagi Tenaga

 

Bagaimana Vivix membantu Luka Bersalin Cepat Sembuh

 

jus luka bersalin cepat sembuh

Kandungan Vivix yang tinggi antioksida membantu proses penyembuhan luka (tisu) dengan menghalang luka dijangkiti kuman dan membantu menghasilkan sel-sel lebih kuat serta memberi tenaga kepada sel bagi percepatkan penyembuhan luka serta menghalang terjadinya parut.

Vivix juga membantu memberi tenaga hingga ke peringkat sel-sel untuk membolehkan ibu berpantang lebih cepat sihat dan bertenaga

jus bagi luka bersalin cepat sembuh

Betul ke vivix ni berkesan?
 

Tak mau share kisah orang lain. Diri sendiri kena buktikan yang vivix ni berkesan untuk diri sendiri kan.

 
Ini kisah saya. seminggu sakit ni dah sengsara rasanya. time ni rasa buat la apa sahaja janji sakit hilang. lagi sakit dari nak beranak uolss. sakit beranak 8jam jek ni sakit 168jam.huhuhuu
 
[LUKA JAHIT BERSALIN TERBUKA SAMPAI TAK BOLEH JALAN, TAK BOLEH DUDUK]
.
Bersalinkan Maryam secara normal dan vacum. 2 hari sakit tak dapat tidur, seminggu di hospital, 2 kali induce masuk ubat, 1 induce drip..
 
Sehari balik dari hospital, maryam demam panas dan kuning naik tinggi. Jadi kena masuk nicu.
 
5 hari dia di NICU, Ainul ulang alik 2-3 kali ke DEMC setiap hari untuk hantar susu.
 
Jahit kat bawah yang ” banyak” belum sembuh.. asyik bergerak ke sana sini sampai 1 tahap ainul nak berjalan pun sakit giler. nak duduk lagi la. sampai dalam kereta menangis dekat husband sebab tak boleh nak duduk pun. nak duduk pun takut. huhuu
 
Ya ALLAH sakitnya.
Nak duduk sakit..
Nak berjalan lagi la sakit..
Sampai nak duduk menanges.. huhuhu
 
Last pilihan Ainul makan VIVIX. dulu rasa vivix ni MAHAL la. Tapi bila dah SAKIT , MAHAL dah tak nampak dah. Yang PENTING sakit hilang.
 
3 Hari konsistent makan setiap hari….
 
ALHAMDULILLAH.. lega sangat. Dah takde pedih, sakit nak duduk, berjalan. Siap boleh pakai seluar
.
BONUS lagi bila makan vivix semasa berpantang ni:
 
1. SUSU MERIAH. memang dalam pantang susu memang banyak. tapi kali ni ‘ lain sangat ‘ .. sampai demam pulak bengkak susu. Alhamdulillah dapat bayak buat stok ebm untuk anak.
 
2. Darah kotor berketul ketul keluar. cerita dekat akak mengurut. dia cakap bagus darah tu keluar. darah tu kalau tak keluar bahaya. bahaya kalau darah nifas ni tak keluar betul betul. keluar habis. pernah baca darah nifas yang tak bersih boleh jadi kanser.
 
3. Badan rasa segar, sedap la orang cakap. takde la lemau semacam. badan bertenaga. boleh uruskan anak anak walaupun pantang sendiri. muka pun tak pucat sebab peredaran darah berjalan lancar
.
Kalau rasa set berpantang banyak bebenor nak kena telan, ambil je vivix ni je rasanya dah cukup. ALL in 1.
 
Memang berbaloi makan vivix masa pantang. Sangat puas hati. Next berpantang pun akan pastikan vivix ada pada hari pertama bersalin nanti. baru la luka cepat sembuhkan
 
Terima kasih kerana hadir dalam hidup saya.
 
Terima kasih sebab kembalikan senyuman saya.
 
VIVIX wajib makan masa dalam pantang kalau nak luka cepat sembuh
 

Nak Beli Vivix Shaklee Jus Kesihatan Bantu Luka Selepas Bersalin Cepat Sembuh, Bagi Tenaga

COD Vivix Shaklee & ResV Shaklee Shah Alam/Subang/Petaling 0133612717 Agen Sejak 2012

Boleh hubungi kami di

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Open chat