PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Vivix Shaklee Ganti Ubat Steroid Asthma

Vivix Shaklee Ganti Ubat Steroid Asthma

Very inspiring story from Master Ng Siew Pang.

Beliau merupakan salah seorang asthma patient yang sangat kronik. Sangat bergantung dengan ubat doktor dan steroid.Setiap bulan terpaksa berbelanja RM2000-3000 hanya untuk bil perubatan.

Bila ambil steroid confirm ada side effect dan side effect yang beliau hadapi adalah skin bleeding. Habis luka-luka di setiap jari sampai setiap pagi beliau terpaksa membalut jari untuk mengelak luka bertambah teruk dan baru boleh buat aktiviti harian. Joint sakit jangan cerita. Sendi di jari-jari rasa sangat sakit. Nak membengkokkan dan meluruskan jari macam biasa macam sesuatu misi yang mustahil.

Bila ada masalah kesihatan begini siapa yang tak mahu berikhtiar mencari jalan penyelesaian. Jangan pasrah sebelum berjuang. Jadi masa inilah baru beliau cuba mengambil vivix. Mahal? Sangat murah kalau dibandingkan dengan kos perubatan beliau yang mencecah ribuan ringgit. #Vivix pula hanya berharga RM 475 malah tahan untuk almost 2 months. Guess what happend after 9 months consistent consuming vivix?!

✅ Asthma hilang
✅ Gastrik hilang
✅ Tiada lagi skin bleeding lagi-lagi di jari
✅ Joint tak sakit lagi
✅ She can do what she like..baking, cooking..doing house chores..
✅ Yang paling best no more STEROID!

Thanks vivix!
Thanks shaklee!

Nikmat kesihatan adalah nikmat yang paling hebat!

Jika ada antara anda yang mengalami masalah yang sama atau mahukan kesihatan optimum, sangat recommended consume lah vivix. Melabur untuk kesihatan adalah pelaburan paling hebat.

Leave a Reply

Open chat