PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

VIVIX Shaklee Dalam Buku Longevity Factor

VIVIX Shaklee Dalam Buku Longevity Factor

Dr Joseph Maroon siap mention VIVIX shaklee , salah satu produk resveratrol yang terbaik yang dia pernah nampak.

Hangpa tahu tak resveratrol tuh ada dalam kulit anggur ?

1400 tahun dahulu Allah dah cakap anggur ni power

”Dia menumbuhkan bagi kamu dengan air hujan itu tanam-tanaman; zaitun, kurma, anggur dan segala macam buah-buahan. Sesungguhnya pada yang demikian itu benar-benar ada tanda (kekuasaan Allah) bagi kaum yang memikirkan.” (QS. An Nahl (16): ayat 11).

Dalam banyak banyak buah, Allah terus tulis Anggur !! Takkan buah anggur ni biase biase je kan ?

Fikir fikirkan lah. OK next topic kita sembang resveratrol treat covid19, best tak ?

Leave a Reply

Open chat