Vivix Shaklee Bantu Luka Czer Bersalin Pembedahan Cepat Sembuh

Vivix Shaklee Bantu Luka Czer Bersalin Pembedahan Cepat Sembuh

Orang selalu ingat bersalin czer paling mudah, senang sebab tak sakit. yeke tak sakit? beza bersalin normal , sakit bersalin czer akan sakit selepas bersalin. .
dengan rengatnya. adoii kena masa bersalinkan Arreessa, nak bangun macam orang lumpuh tau. sakit nak jejakkan kaki p toilet macam hape je.

memang kena super duper menjaga luka czer bertahun tahun jangan sampai luka tu bernanah, terbuka. Ada orang luka czer tu terbuka balik uolss. boleh bayangkan perut korang tu berlubang..erhhh

bila bernanah, terbuka.. kuman senang hepi je datang serang. rahim nak kena jaga, luka nak kena jaga, baby baru lahir pun nak perhatian.

kalau masa berpantang badan lemah, penat, stress pikir luka, anak ..boleh meroyan tau.

vivix memang vitamin wajib untuk #berpantangbersalin beb.. tak kira bersalin czer ke normal. memang best giler.luka cepat sembuh, badan ringan bertenaga.susu ibu meriah. darah nifas pun lancar , cuci bersih.

kepada yang bakal bersalin, yang tengah mencari vitamin untuk bersalin.. vivix adalah pilihan paling tepat

 

Bagaimana Vivix membantu Luka Bersalin Czer  Cepat Sembuh

 

Kandungan Vivix yang tinggi antioksida membantu proses penyembuhan luka (tisu) dengan menghalang luka dijangkiti kuman dan membantu menghasilkan sel-sel lebih kuat serta memberi tenaga kepada sel bagi percepatkan penyembuhan luka serta menghalang terjadinya parut.

Vivix juga membantu memberi tenaga hingga ke peringkat sel-sel untuk membolehkan ibu berpantang lebih cepat sihat dan bertenaga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nak Order Vivix Shaklee

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat