Vivix Shaklee Bantu Lebih Mudah Hamil , Kesuburan

Vivix Shaklee Bantu Lebih Mudah Hamil , Kesuburan

Sebab berkurung di rumah, bayi dijangka bertambah awal 2021

Buat pasangan yang TTC tu elok la ye. Buat yang dah ramai anak macam akak ni tak payah sibuk nak tambah anak dah hehe

kang penuh wad bersalin. kasi can kat yang belum ada anak lagi

Buat yang TTC sila jaga makan kalau betul nak pregnant. Ainul pernah TTC 4 tahun. setahun betul betul jaga makan, cut gula putih, makan supplement konsistent. Berjaya dapat Maryam.

Dan bila buat detox, lagi mudah nak pregnant. tu yang dapat Dahlia selepas 3tahun lahirkan Maryam. patut 4tahun sekali je beranak hehe

Ainul nak kongsi VIVIX yang super best dan sangat membantu yang berhajat nak pregnant.

[Bagaimana VIVIX Memperbaiki Masalah KESUBURAN]

 

–> Vivix Shaklee mempunyai kandungan Resveratrol yg sangat tinggi.

–> Resveratrol bertindak sebagai anti-oksidan yg sangat kuat.
–> Tinggi anti-oksidan = Kurang Oxidative Damage
(antara penyebab sel menjadi rosak)

–> Resveratrol melindungi telur yg belum/hampir/sudah matang daripada Oxidative Damage

–> Telur yg ‘dilindungi’ ini mempunyai peluang yg lebih tinggi untuk SURVIVE, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN.

Kesimpulannya Vivix membantu meningkatkan:
– KUALITI telur
– JANGKA HAYAT telur
– Peluang untuk DISENYAWAKAN

 

 

 

 

 

 

 

nak Order Vivix Untuk Kesuburan Dan Mudah Hamil

Kalau nak cuba vivix boleh contact Ainul ok. special tips Ainul bagi pada mereka yang nak pregnant tu.

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

 

 

#ddsvivix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat