Pengedar Shaklee Shah Alam

Pengedar Shaklee Paling Cun

Vivix Shaklee Anti Penuaan Terbaik Dunia

Vivix Shaklee Anti Penuaan Terbaik Dunia

“ANTI PENUAAN TERBAIK DI DUNIA”

Setiap orang ada sebab sendiri kenapa mereka pilih sesuatu untuk diri mereka.

Ada yang pilih barang yang mahal. Ada yang pilih barang murah asalkan nampak mahal.

Tak kisah la apa yang mereka pilih itu kehendak masing-masing. Kerana mereka tahu apa yang diri mereka nak kan. .
Tapi tak semestinya apa yang kita pilih itu terbaik kan?

Sebab itu my suggestion adalah Vivix SHAKLEE, safe and natural. Salah satu produk Shaklee yang HOT semestinya VIVIX! .

Ada di antara golongan 30-an ke atas dah mula pilih Vivix sebagai supplement pilihan.

Sebab Vivix lebih mudah untuk consume + merangkumi banyak benefits untuk reduce problems dalam badan.

Sebab itu la Vivix ni dipanggil “TONIK AJAIB”

Nak tahu apa ada dalam Vivix? .

Of course yang TERBAIK sebab kesemua bahan bahannya yang kaya dengan POLIFENOL. .
1- Anggur Muscadine.
Ini bukan anggur sebarangan, anggur nih size dia jer sebesar bola golf. Cuba la survey berapa harga sebiji anggur nih .
2- Elderberry.
Kalau dalam keluarga berry, elderberry nih dikategorikan sebagai yang premium high class punya. Bukan sebarangan berry, ia tinggi kandungan polifenol. .
3- Purple Carrot .
Juga bukan sebarangan carrot. Purple carrot adalah sumber terbaik vitamin A dan mengandungi phytochemical termasuk lah carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterpenes. Ia juga mengandungi anthocyanins, antioksidan yang mustajab. .
4- Polygonum Cuspidatum Polygonum Cuspidatum banyak manfaat kesihatan dan digunakan untuk merumuskan supplement anti penuaan. Kesimpulan dari ujian demi ujian menunjukkan resveratrol daripada sumber Polygonum Cuspidatum membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet dan megurangkan berat badan.

POLIFENOL: Melambatkan proses penuaan. .
Fyi, semua bahan bahan atas nih kaya dengan kandungan polifenol. Semakin tinggi kandungan polifenol, semakin tinggi resveratrol yang terbukti melambatkan kesan penuaan. .
Terbukti, kenapa VIVIX sentiasa menjadi pilihan ramai even though harganya adalah yang paling mahal. .
Oh well, mahal mahal pun orang cari jugak because the product speaks for its.

Leave a Reply

Open chat