Vivix Shah Alam Klang Puchong Penghantaran PERCUMA

Vivix Shah Alam Klang Puchong Penghantaran PERCUMA

Vivix antara supplement Shaklee yang ramai peminat. Walaupun mahal, premium tapi orang tetap nak beli sebab kualiti, ianya berkesan dan berbaloi beli. kami sendiri antara pengedar Shaklee yang banyak jual vivix. Mahal sering kali dipanggil untuk berkongsi tips rahsia jual vivix banyak setiap bulan

kenapa vivix ni BEST?

manfaat vivix shaklee

  1. sedap. rasanya sedap masam manis kelat
  2. paling PREMIUM. dalam product supplement Shaklee vivix paling MAHAL dan PREMIUM
  3. Untuk semua masalah. nak kurus, untuk jeragat, untuk kesuburan .. semualah boleh
  4. Bagi nutrisi terus ke sel dna

 

Vivix Shah Alam Klang Puchong Penghantaran PERCUMA

Penghantaran percuma terus pada anda jika anda di kawasan Shah Alam, Klang, Puchong atau kawasan Lembah Klang kami akan hantar

 

Penghantaran di open house hari raya. Customer nak cepat sebab dia ada hypercholesterol. Alhamdulillah konsistent ambil paras kolesterol beliau makin menurun

 

Cod vivix ke Skop Productions . Siapa yang tak kenal kannn. Sempat la melawat tempat orang berlakon Gerak khas. hehe

 

Penghantaran ke Astro . orang Astro nak order Shaklee boleh contact kami ye

 

Puan ni order vivix dan Gla. nak bawa ke Oversea sebab suami bekerja di sana . Ini di Sungai Buloh

kami juga hantar vivix ke Ampang. Adik ni masuk ward akibat Tibi. Asalnya ayah dia yang kena tibi. ambil vivix dan sembuh. Dia pulak kena jadi terus order vivix. Alhamdulillah dah sihat sekarang

 

Cod vivix ke Putrajaya untuk ibu berpantang

 

Cod vivix pada tokey Yong tau foo di pasar malam Shah Alam. Regular customer kami. Dia ambil untuk darah tinggi.

 

 

Adik ini ada masalah cyst. Doktor yang dia jumpa cadangkan Shaklee. Dia ambil Vivix, Gla & carotomax . Alhamdulillah dah takde cyst dia

 

Hantar vivix, omega di kelana Jaya

 

Hantar vivix ke kak Yom JKR Shah Alam. Beliau dah pencen dan guna duit pencen beli vivix untuk sihat.

 

Hantar vivix ke Annexe TM Kuala Lumpur

 


.

 

Balik dari hantar Arreessa sekolah, dapat call. Abang ni nak vivix. Batuk dah 7, 8 bulan.
Dia nak cuba vivix. “Puan datang sekarang tau ”
.
Nasib baik kat Subang je. Akak dengan abam joe pun terus zasss balik rumah ambil vivix dan terus ke Subang ⛷️⛷️⛷️⛷️
.
Tak banyak songeh banyar je vivix harga retails uolss 💃💃💃

 

Hantar vivix ke Bandar Baru Bangi

 

Hantar vivix ke Kampung melayu Subang. Pagi akak ni whatsapp nak vivix dan terus bank in kan duit 😍

Semoga anak akak ni mendapat manfaat vivix 

Hantar vivix 2 botol kepada cikgu di Taman Medan. Setiap bulan cikgu ni membeli. Kadang sekali beli RM1k-RM2k tau

 

En Ramli dari Kerinchi KL beli Vivix. Regular customer vivix kami. Dulu ambil untuk radang paru paru. sekarang dah sihat tetap konsistent ambil untuk lebih sihat

 

Adik dari Universiti Pertahanan Malaysia beli vivix untuk adik dia yang ada masalah cyst.

 

Kami hantar vivix , omega pada Dato Sabri di Keramat. dah cuba vivix 1 botol, nak order lagi 3 botol terus

 

kami juga pernah hantar vivix yang dibeli banyak oleh customer di luar Lembah Klang

27 botol vivix yang customer di Johor beli. Jadi kami set masa jumpa di branch JB berjumpa beliau . Alhamdulillah proses urusan jual beli berjalan lancar. Beliau bayar cash 27 botol vivix. Beli 27 botol vivix akan dapat cash back RM2k lagi jimat dan lagi murah vivix

 

 

Hantar vivix di Skudai Johor. Kebetulan kami berada di JB. Maka terus hantar vivix pada customer ni. Dia pun banyak kali order vivix dengan kami.

 

Kisah paling rare sebab kami dapat customer dari langkawi beli vivix. dan kebetulan kami memang nak ke Langkawi. dan specialnya kami naik cruise ke Langkawi. Kiranya COD vivix naik cruise tau. Special untuk customer.

 

 

JIKA ANDA NAK ORDER VIVIX SHAKLEE DAN NAK KAMI HANTAR TERUS PADA ANDA

Boleh hubungi kami di

Ainul Mustafa
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat