PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Vitamin Untuk Tambah Tenaga

Vitamin Untuk Tambah Tenaga

Suplemen Terbaik Untuk Orang Tua, Tambah Tenaga.

“Saya nak cari vitamin untuk ayah saya. Vitamin yang sesuai untuk sakit orang tua. Sekurang-kurangnya dia bertenaga nak buat kerja sikit-sikit dan mudah nak solat.

Ada tak suplemen yang mudah untuk diambil dan tidak menyusahkan warga emas untuk makan suplemen tersebut?”
Iya.. ada. Jawapannya VIVIX Shaklee

Kenapa Vivix Sesuai Untuk Mak Ayah / warga emas Untuk Tambah Tenaga?
Bukan semua orang suka, mudah dan senang nak telan/makan suplemen. Lebih-lebih lagi orang tua.
Apatah lagi jika ada terlalu banyak pilihan jenis pil, capsule atau tablet suplemen yang perlu ditelan semata-mata untuk pastikan badan sihat bertenaga.
Vivix istimewa sebab ia hanyalah cecair sirap berwarna merah yang perlu diambil sebanyak minimum satu sudu teh sehari. Sangat memudahkan mak ayah kita nak makan.

Rasanya juga manis, masam dan sediktt kelat membuatkannya mudah ditelan. Malah ia juga boleh dicampur di dalam minuman kegemaran atau makan bersama yogurt.Ia sangat mudah diambil, rasanya sedap, tidak leceh tapi mampu memberikan tenaga berkali ganda lebih hebat berbanding vitamin-vitamin biasa.

Bagaimana Vivix Membantu Tambah Tenaga?
Secara ringkasnya, di dalam badan kita ni ada beribu-ribu sel.Dalam sel pula terdapat mitokondria. Mitokondria umpama ‘generator’ untuk sel. Ia bertindak sebagai pusat jana kuasa yang berfungsi untuk memberi tenaga kepada sel.Bila sel bertenaga ia akan meningkatkan tenaga badan secara keseluruhannya.Tapi seiring dengan meningkatnya usia kita, Mitokondria di dalam sel juga akan semakin berkurangan.Bila mitokondria semakin berkurangan, sel-sel badan juga semakin lemah. Bila sel lemah, badan akan automatik menjadi lemah dan mudah mendapat penyakit.

10x Ganda Resveratrol Dalam Vivix Bantu Tingkatkan Kuantiti Metokondria Di dalam Sel.Jika sel-sel kita bertenaga, badan kita akan turut jadi bertenaga.

Vivix mengandungi resveratrol 10x ganda lebih hebat daripada resveratrol biasa.
Kandungan resveratrol yang tinggi didalam Vivix membantu meningkatkan jumlah metokondria didalam sel. (Mitokondria akan tingkatkan Tenaga sel).

Semakin kita tua, sel-sel di dalam tubuh kita semakin banyak yang mati.
Umumnya, kesihatan badan kita bergantung kepada sihatnya sel-sel di dalam tubuh kita. Bila sel sihat, tubuh juga akan sihat dan badan jadi bertenaga.

Jika sel mati, badan mudah mendapat pelbagai penyakit.
Kesihatan mulai merosot. Lutut mulai lembik dan lemah. Badan rasa sengal-sengal. Tenaga berkurangan, kurang selera makan dan macam-macam lagi penyakit datang menimpa seperti kencing manis, darah tinggi, sakit jantung dan kolestrol tinggi.

Penafian: Vivix adalah vitamin, bukan ubat. Ia tidak berfungsi untuk merawat, menyembuh atau memulih penyakit kritikal.

Leave a Reply

Open chat