PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Vitamin Shaklee Untuk Jerawat COD Shah Alam,Klang

Vitamin Shaklee Untuk Jerawat COD Shah Alam,Klang

asyik kena kutuk sebab jerawat teruk .huhuhu

Faham perasaan tu sebab Ainul jugak pernah ada masalah jerawat teruk ni tau. Alhamdulillah bila konsistent 5 tahun makan set kulit Shaklee ni, makin baik keadaan kulit muka.

Kenapa ESP & Vitamin C Vitamin terbaik untuk kulit?

Soy Protein atau ESP Shaklee terkenal dengan kehebatannya membekalkan keperluan protein yang bermutu tinggi kepada tubuh. .
Kenapa protein amat penting untuk mengekalkan kecantikan wajah? .
ni kerana ESP Shaklee dapat membina sel-sel baru dan sihat pada kulit wajah kita demi menggantikan sel-sel wajah yang sudah rosak dan mati.

Bintik hitam pada kulit wajah yang disebabkan sel-sel mati bekas jerawat akan digantikan dengan sel-sel baru dari protein soya ESP Shaklee & membantu menjana sel-sel yang sihat. Ini kerana ia membekalkan “makanan” kepada sel-sel tersebut. Sel-sel wajah yang sihat akan terserlah serinya pada wajah kita dari luaran .

Bagaimana dengan VIT C SHAKLEE ? .
SR Vitamin C Shaklee adalah antara vitamin yang terkandung dalam set cantik jelita Shaklee yang bekerja membantu merawat kulit wajah dari dalam. Vitamin C berfungsi sebagai antioksida yang dapat merawat kulit wajah, melindungi kulit dari radikal bebas dan meningkatkan penyerapan kolagen ke dalam darah dan juga membantu penghasilan kolagen semula jadi dalam badan kita

Nak order set kulit cantik ni agar jerawat buruk cepat nyah lagi mengganggu hidup

AinulMustafa
013-3612717
COD: Shah Alam
#shahalam #shakleeshahalam #kulit #jerawat

 

Leave a Reply

Open chat