Vitamin C Rawat Covid 19?

Vitamin C Rawat Covid 19?

VITAMIN C KUATKAN IMUN BADAN LAWAN SEGALA KEJAHATAN VIRUS

hari tu dengar Pengarah Kesihatan ada cakap yang sembuh sistem imun kuat. sebab tu cepat sembuh

Vit C bukan nak merawat penyakit.. vit c bukan ubat

tapi vit c bantu kuatkan imun badan. badan kita sendiri akan berperang lawan virus

dan ianya membantu proses sembuh lagi cepat

macam selsema demam. kita semua demam selsema. tapi yang makan vit c tempoh nak sembuh lagi cepat sebab dia arahkan tentera badan bekerja

vitamin C ni umpama bilangan askar dalam badan. lagi banyak lagi bagus la kan. banyak sihat gagah perkasa

vit c bukan boleh bunuh covid 19.. bukannn nehiii

tetapi bantu kuatkan imun badan kita. badan kita Allah cipta ada tentera yang akan protect badan kita bila virus masuk

tapi sebab kita makan banyak benda merapu, banyak gula, jajan, boba ,banyak bahan kimia askar pun gemuk malas, lemau.

kita boleh makan buah yang kaya dengan vit c macam oren , jambu batu, kiwi

tapi kalau boleh makan buah dan makan vit c kenapa nak pilih pilih.

Laburlah sikit untuk sihat. kita sihat boleh bekerja kuat cari duit.

ok siapa nak order vitamin C Sustained released Shaklee yang ada kajian, klinikal test oleh saintis boleh wasap saya

Harga 1 botol RM97 ada 180biji

beli 5 botol free membership dan jimat RM140

www.wasap.my/60133612717/vitc

#ddsbusiness

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat