PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Vertigo Sembuh Minum VIVIX SHAKLEE

Vertigo Sembuh Minum VIVIX SHAKLEE

Penyakit vertigo akan menyebabkan individu yang diserang mengalami keadaan pening yang sangat luar biasa. Mereka yang diserang vertigo akan berasa dunia seperti berpusing-pusing. Biasanya serangan penyakit vertigo ini berlaku beberapa minit atau mungkin berlarutan sehingga berhari-hari.

Apakah Penyebab Vertigo?

Vertigo terjadi kerana terdapat gangguan kepada sistem keseimbangan badan kita. Umumnya, keseimbangan tubuh manusia dikendalikan oleh otak. Apabila otak menerima maklumat, ia akan memproses maklumat tersebut dan menghantar mesej kepada anggota tubuh untuk digerakkan. Sistem keseimbangan badan manusia ini bertumpu di sekitar mata dan di kedua-dua bahagian telinga.

Gangguan atau penyakit vertigo ini akan menyerang apabila terdapatnya gangguan pada bahagian dalam telinga dan juga penglihatan seseorang. Gangguan dalam telinga ini dipercayai berlaku disebabkan oleh cecair yang terkumpul dan perubahan tekanan dalam telinga. Ia boleh menyebabkan kita menjadi pekak dan tak boleh berdiri dengan betul kerana kehilangan keseimbangan.

Untuk atasi VERTIGO ada macam2 cara. Salah satunya adalah dengan pengambilan supelemen VIVIX dari shaklee.

Leave a Reply

Open chat