PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Tulang Patah

Tulang Patah

TULANG PATAH BERCANTUM SEMULA DENGAN SET PATAH SHAKLEE

Ini la yang buat CikRai paling happy.
Bila dapat bantu ramai orang.

Macam akak nie, kesian dia. Anak dia kene langgar lari, patah tulang peha sampai terkeluar.
Da setahun tulang patah, tak bercantum lagi.

Doktor kata kalau tak bercantum jugak, hujung tahun nie nak operate for 2nd time.
Bayangkan luka da nak sembuh cam tu, doktor nak operate balik. Aduhaii. Lemau badan dengar kan.
Mak mana yang tak risau bila doktor cakap cam tu.

Akak ni cakap da macam-macam produk dia cuba. Tapi tetap tak bercantum gak tulang tu.
Hujung bulan 6 ri tu akak nie contact CikRai, dia cakap nak set patah Shaklee.
Da dapat product, CikRai advice cara amek suppliment yang betul ikut guide dari pakar nutrisi dan doktor.
Semalam akak nie wassup CikRai, dia kata anak dia pegi check up, doktor cakap tulang dah nak bercantum.
Happy betul akak nie. Dia cakap doktor pun happy tengok result x-ray.

Doktor tanya ada amek ubat luar ke? Akak ni cakap ada amek suppliment Shaklee.
Alhamdulillah, doktor kata boleh teruskan amek suppliment Shaklee.
Anak akak nie happy dapat peluang berjalan secara normal semula, akak ni happy anak akan sembuh tak perlu operation, doktor happy patient makin sihat, CikRai happy dapat bantu dengan produk Shaklee.

InshaaAllah, akan lebih ramai manusia yang HAPPY.
SHARE la post ni if korang nak lebih ramai happy.
Mana tau ada sahabat-sahabat yang ada masalah yang sama macam adik nie.
Same-same la kita bantu.
Syukur Ya Allah. Thank you Shaklee.

kredit : cik rai

One thought on “Tulang Patah

Leave a Reply

Open chat