PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Tips Urus Masa Untuk Wanita Bekerja ,PartTime Business, SuriRumah, Bekerja Dari Rumah, Student.

Terbaca tips Dr Azizan Osman

Tips Business Sambil Bekerja . Antara nya adalah

MESTI SANGGUP KORBANKAN MASA

Semua manusia ada 24 jam. Ada orang memanfaatkan 24 jam ini sehingga jadi jutawan, ada orang tak buat apa-apa dengan 24 jam yang ada. Anda? Bekerja dan berbisnes dalam 24 jam yang ada adalah sangat memenatkan.

Anda mungkin perlu korbankan waktu rehat dan tidur kerana di saat orang lain santai-santai tengok tv atau tidur, pada masa itulah anda akan busy buat persediaan untuk bisnes part time anda.

SANGAT BETUL tau

Buat business part time bukan bermakna suka hati bila nak buat. tunggu mood datang.

Kata nak buat extra income. sama macam p keje la. ada tunggu mood baru p keje. huhuhu tak pasai dapat surat merah

bila kita decide nak buat extra income , kena focus dan buat bersungguh sungguh. Bukan tunggu, tgk tv , dengan harapan customer datang sendiri .

Kalau rasa nak macam tu, lupakan la niat nak buat extra income dikkk . dok je rumah tengok tv betul betul.

Buat business secara part time tapi effort kita full time, sepenuh hati kena buat. Baru income datang pun penuh penuh , gemuk gemuk

Ala saya tak sempat la saya sibuk la bukan pasal sibuk , takde masa tapi kita tak uruskan masa sebaiknya tips urus masa bagi mereka yang bekerja dan buat part time business, bekerja dari rumah, surirumah & student.

Tips Urus Masa Untuk Wanita Bekerja ,PartTime Business, SuriRumah, Bekerja Dari Rumah, Student.

 

Berminat nak Join Business Shaklee dengan Modal bermula dari RM35

Ainul Mustafa & Faiz Saaid
Ex Engineer , Master in Electrical Engineering UTM, Tutor Fac Engineering UM
Blogger, Full Time Business Shaklee
31 Supermum Influencers in Malaysia : https://bit.ly/35wDZ4L
Key Coordinator Shaklee
Impact Speaker National Conference 2019
Top 10 New Business Leader Income 2013
Sales 6 figures since 2012
5 figures income per month
Fast Track Car Bonus Achiever since 2013

Join Us Now

Whatsapp to join – www.wasap.my/60133612717/joinbusiness

Email : ainulfadzilah@gmail.com

FB: Ainul Mustafa

 

Leave a Reply

Open chat