PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Tips Banyakkan Susu Badan Shaklee

Tips Banyakkan Susu Badan Shaklee

Alhamdulillah, selesai sudah kelas VLOG Rumah Mesra Ceria , RMC yang berlangsung tadi di rumah mommy Hadhatina dan MKB . Nampaknya kelas kali ini antara paling santai, dan semuanya dapat belajar dan merasai sendiri keseronokan membuat vlog, dari segi rakaman, percakapan, teknikal, dialog dan sebagainya. Oklah, hasil daripada kelas vlog tadi, satu group dari Ana Lyana , Siti Najihah dan Lin Alin berjaya membuat satu video ringkas berkenaan dengan tips banyakkan susu badan . Tips ini dikongsi oleh Ana dan Jiha. Lin pula menjadi pengacara rancangan NONA Manis. 

ESP dan Alfalfa Complex
Kalau nak best, bolehlah cuba ESP , yang ternyata memberikan tenaga untuk para ibu, tak kisahlah yang suri rumah ataupun yang bekerja. Selalunya, badan yang stress ni pun ada masalahnya, so nak kena cari zat yang berkhasiat serta memberikan tenaga. Jadi minum ESP bukan sahaja memberikan tenaga, tapi membantu juga dari meningkatkan produktiviti susu badan. 

Untuk lebih jimat, anda boleh mengambil Alfalfa Complex, raja segala tumbuhan, memang baguslah, semua orang boleh makan. Selain dari memberikan susu yang banyak, banyak juga khasiat lain yang boleh diberikan oleh Alfalfa ni. Cerita lalu dulu, tentu anda ingat lagi bagaimana Master Law dari Shaklee berjaya pulih dari cancer dengan mengamalkan Alfalfa. Selain itu, Alfalfa ini juga bagus mereka yang nak detoxkan badan dari toksin. Ini dapat membantu untuk mengurangkan berat badan kalau digabungkan dengan Lecithin.

Output Kelas VLOG
Kalau korang nak tahu lebih lanjut lagi, bolehlah tonton video di bawah ini, hoo, memang super spontan dan meyakinkan dari jiha,ana dan lin alin. OK, selamat menonton !!!

Leave a Reply

Open chat