PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Testimonial OMEGA GUARD SHAKLEE – Kurang Demam Dan Asma

Testimonial OMEGA GUARD SHAKLEE – Kurang Demam Dan Asma

Testimonial OMEGA GUARD SHAKLEE . Promosi macam biasa,setiap bulan shaklee Malaysia akan buat promosi untuk anda semua, termasuk kami kami wakil distributor. Sempena bulan 2 2013 ni, jangan lupa dapatkannya. Banyak kelebihan Omega shaklee, rasanya ramai dah tahu, tapi mari kita ulang kaji. 

OMEGA GUARD SHAKLEE
Omega Guard Shaklee ini ada DHA dan EPA yang bagus . Omega Guard juga mengandungi minyak ikan, dan satu hidangannya persamaan dengan 1000mg omega-3, termasuk DHA dan EPA.

KEBAIKAN
Banyak kelebihan Omega-3 ini, antaranya ialah melindungi jantung kita bak kata promosi dalam gambar tu. Tapi kalau ikut senarai kat bawah ini, banyak juga ye, patutlah minyak ikan itu bagus. Tapi jika kita ambil kira kebaikan DHA dan OMEGA3 sekali jadi macam inilah,

pertumbuhan otak cergas
penglihatan yang baik
pertumbuhan saraf-saraf
kurangkan triglycerides (lemak)
kurangkan risiko sakit jantung
melancarkan darah
kurangkan tekanan perasaan (depression)
mencegah alzheimer
mencegah kencing manis (type II)
mencegah arthritis (sakit sendi)
mencegah kanser

TESTIMONIAL
Testimonial dari blog wife saya, ada yang turun berat badan sehingga 7 kg, sebab lemak baik Omega3 boleh lawan sama itu lemak jahat dalam badan kita, kiranya lemak bakar lemak.

Ada lagi satu testimonial yang bagus, ada juga yang turun sehingga 11kg dengan mengamalkan produk shaklee ini. Alhamdulillah.

Lagi satu boleh  testimonial OMEGA GUARD adik saya dan pasangannya. En Hady ni memang selalu asma, tapi sejak amalkan omega guard, memang kurang rasa asma dan jarang demam.

MACAM MANA NAK ORDER ?
Macam biasalah,korang bolehlah order terus hubungi pengedar macho shaklee anda di sini. Kalau malu malu , bolehlah hubungi wife saya di sini.

Leave a Reply

Open chat