PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Testimonial Coq-Trol Shaklee

Testimonial Coq-Trol Shaklee

Coenzyme Q10 (CoQ10)adalah komponen yang penting untuk penghasilan tenaga di dalam sel. Ia berada di dalam mitokondria, stesen janakuasa sel. Coenzyme Q10 tinggi dalam sel otak, jantung, dan hati. Ia menukarkan lemak dan gula kepada tenaga yang boleh digunakan sepanjang hari. Ia juga adalah antioksida yang berkesan, melindungi sel daripada dirosakkan oleh radikal bebas.

CoQ-Trol Plus Shaklee bertindak sebagai antioksidan yang mampu melindungi sperma daripada kerosakan radikal bebas dan juga mampu meningkatkan jumlah sperma.
Semakin banyak CoQ10 dalam Mitokondria, semakin cepat pergerakan sperma untuk membantu meningkatkan peluang persenyawaan.Kajian yang dibuat ke atas 228 lelaki yang tidak subur, 114 lelaki diberi 200mg CoQ10 setiap hari. Manakala 114 lelaki lain sebagai aras kawalan. Keputusan yang dapat dihasilkan ialah jumlah sperma mereka meningkat & pergerakan sperma juga sangat aktif berbanding dengan lelaki yang tidak mengambil CoQ10.

CoQ10 paling banyak didapati di jantung kita kerana ia perlu menggunakan palling banyak tenaga untuk mengepam darah ke seluruh badan. Jantung kita perlu mengepam kira-kira 2,000 gelen darah ke seluruh badan setiap hari tanpa gagal!
CoQ-Trol Plus Shaklee memberi banyak manfaat kepada jantung seperti:
Menguatkan otot jantung
Membantu peredaran darah dengan lancar
Mengurangkan risiko penyakit jantung

Pengambilan CoQ-Trol sangat membantu untuk meningkatkan semula enzim COQ10 dalam badan. CoQ-Trol ini boleh bantu ibu-ibu dari segi :
1. Membantu untuk tingkatkan tenaga
2. Melancarkan peredaran darah yang membuatkan badan menjadi ringan dan cergas. Ia juga bagus sebagai milkbooster.

Leave a Reply

Open chat