PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Testimoni Rawat Keputihan Dengan Alfalfa

Testimoni Rawat Keputihan Dengan Alfalfa

Saya dah amalkan makan Alfalfa Complex ni selama 1 bulan. Iaitu masa saya jadi Shaklee Distributor pada bulan lepas. Emm segan juga nak share ni sebab ia membabitkan hal kaum-kaum wanita. Tapi sharing is caring kan, so malu tu letak jauh-jauh sat..Actually, dulu saya ada mengalami masalah keputihan yang tidak berapa teruk. Tapi since mengandungkan *****, keputihan menjadi semakin banyak dan semakin teruk.

Keputihan ni sebenarnya adalah satu jenis jangkitan. Sehinggakan bila ***** selamat dilahirkan, baby saya kena diwarded kan sebab doktor nak monitor keadaan baby. Sebab doktor takut ketika baby lahir, keputihan tu beri infection tak elok pada baby. Risau sangat2 hanya Allah yang tahu. Yela, disebabkan diri saya, baby pula yang kena..emmm..Alhamdulillah,pada result doktor tiada any infection pada *****.

Selepas beberapa bulan masuk kerja semula, saya dah kuat dan sihat untuk mengGoogle, saya nekad untuk cari solution supaya keputihan tersebut hilang dan takkan memberi masalah pada saya dan baby seterusnya (jika ada rezeki lagi pada masa akan datang). Google punya google,saya jumpa majoriti testimonial pengguna mengatakan kebaikan Alfalfa Complex produk dari Shaklee. Why not mencuba kan, bukan sampai beribu ringgit pun harga dia.

Asalkan kesihatan saya dan baby terjamin. Sehari boleh ambil maximum 10 biji. Tapi saya cuba sedikit demi sedikit dulu. Saya try 2 biji masa 1st consume dan semakin bertambah dari hari ke hari. Dan dalam seminggu tu, masalah keputihan dah semakin berkurang dan rasa badan makin bertenaga.Alhamudlillah, now keputihan dah takde, so tak perlu dah pakai panty liner. Jimat duit tak perlu beli panty liner lepas ni.Hihi.

Actually alfalfa tu lelaki dan wanita boleh amalkan.Kat bawah ni saya listkan kebaikan-kebaikan Alfalfa yang lain untuk tatapan anda semua.

1. Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia.
2. Melegakan sakit sendi dan belakang.
3. Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
4. Memberi sensasi ‘rasa sejuk’ (alfalfa Shaklee mengandungi minyak Peppermint)
5. Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita).
6. Merawat arthitis
7. Bagus untuk elergi dan ekzema
8. Merawat athma
9. Mencuci usus bagi membuang toksik
10. mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitam dalam buah pinggang
11. Meneutralkan asid dalam badan
12. Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita).
13. Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita).
14. Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita).
15. Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita).
16. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
17. Meningkatkan stamina seorang suami
18. Melegakan sembelit (tapi kalau kurang minum air boleh jadi sembelit tau!)
19. Membuang angin dalam badan
20. Dan banyak lagi untuk disenaraikan

kredit: LYZAhealthierbooth

Leave a Reply

Open chat