Testimoni Pengguna Shaklee Masalah Resdung

Testimoni Pengguna Shaklee Masalah Resdung

terstimoni pengguna shaklee

Assalamualaikum, just nk share,

Dulu saya pun sinus teruk sgt, slalu sakit kepala sb lendir2 byk di rongga2 muka smpi menekan salur darah yg ke otak, plg teruk serangan tu bila blk dr umrah 2015. Saya jmpa Dr panel saya iaitu Dr Hakim presiden Dr swasta tu, saya minta surat dr dia utk refer buat operation sedut lendir2 sebab dah tak tahan. Dia taknak buat, dia ckp awak muda lagi dan tu bukan penyelesaian.

So Dr tu sajes saya utk amal makan vita C apa2 brand pun xpe, tapi saya pilih Shaklee sb mmg dah pnh mkn sblum ni tp xkonsisten. Sejak tu setiap hari saya makan, alhamdulillah smpi skrg xpernah serangan sakit kepala tu berlaku lg, last in 2015 tu lah, kalau tak sebelum ni asyik mc sb sakit kepala tu atau pun tonsilitis.

Now saya add on alfalfa, pagi2 hidung dah tak tersumbat.

Konsisten vita C 2 biji, alfalfa 5-7 biji sehari.

kredit to rush shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat