PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Teknologi Sustained Release Shaklee

Teknologi Sustained Release Shaklee

Rugi makan Vitamin C sebab nanti masuk air kencing je

Ye rugi! Sebab sel badan kita tak mampu nak serap banyak, 100-200mg saja setiap jam dalam keadaan biasa.

Kalau ambil lebih dari 100mg, memang Vitamin C tu masuk ke air kencing la untuk dibuang keluar.
Vitamin C ni jenis larut air. Tak kan jadi overdose. Cuma yang lebih tu dibuang lah. Tu yang jadi air kencing mahal! Rugi.
Tapi….

BERBEZA dengan Vitamin C Shaklee 500mg. Dengan teknologi SUSTAINED RELEASE, pelepasan berperingkat. Iaitu 100mg Vitamin C dilepaskan ke dalam badan setiap 1 jam selama 5 jam.
Power kan? Tak banyak brand Vitamin C ada teknologi sustained release ni. Jadi pilih yang terbaik. Ambil yang semulajadi beyond organic, bukan sintetik!

Of course saya pilih ONLY yang terbaik saja nak bagi masuk dalam badan.
Badan kita ni mana ada spare parts.
Ferrari kalau rosak boleh cari alat ganti tapi badan kalau satu part rosak kat mana nak cari spare part oiii

Sebab tu la bab kesihatan ni kena bagi hanya yang terbaik dan no.1 saja

Vitamin yang terbaik confirm lah Shaklee sebab tu lah sampai NASA pun bagi angkasawan dia makan Shaklee, atlet Olympic US pun makan Shaklee, artis2 yang lawa2 pun makan Shaklee
Vitamin C Shaklee ni harga pun berbaloi sangat. Sebijik 43 sen je!
Untung ke untung?

wasap.my/60133612717/vitC/

Leave a Reply

Open chat