Tangan Menggelupas Kering Gatal Kerana Ezcema, Sensitif, Allergik

Tangan Menggelupas Kering Gatal Kerana Ezcema, Sensitif, Allergik

Bila salah makan, salah pakai sabun basuh pinggan atau terpegang cili kulit jadi gatal, menggelupas, kering, ada masa jadi biji biji kecil dan sangat gatal. inilah yang terjadi pada saya dulu. dia punya gatal pehhh menggaru sampai luka huhu

Ada banyak sebab punca terjadinya ini. paling banyak bila kita sensitif, allergik pada bahan pencuci baju, pencuci pinggan yang banyak bahan kimia

 

 

 

Supplement Shaklee Untuk Masalah Tangan Menggelupas Kering Gatal Kerana Ezcema, Sensitif, Allergik

 

Alfafa Complex

 • Alfafa kaya dengan pelbagai jenis zat, termasuk kalsium, fosforus, zat besi dan magnesium serta klorofil, bioflavonoid, pelbagai mineral surih dan vitamin
  Detox, anti-inflamasi
 • Mencuci hati, darah dan usus – Ini adalah makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan kenormalan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot.
 • Melawan alahan – Memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan dan ulat air (athlete’s foot) dengan berkesan

Vita C Sustained Release

 • Vitamin C banyak digunakan untuk meningkatkan daya tahan & daya pulih tubuh. Sebagai antioksidan, Vitamin C memainkan peranan sebagai pelindung semulajadi dari serangan penyakit bagi seluruh badan kita. Tambahan pula vitamin C larut air dan akan hilang berterusan dari tubuh kita. Oleh yang demikian, adalah perlu untuk kita mengambil vitamin C setiap hari. Vitamin C tidak memberi kesan toksik.
 • Flavonoid menyekat respon alergik tubuh
 • Bantu meningkatkan sistem imun dengan membina sel darah merah yang sihat untuk penyerapan zat besi yang lebih baik
 • Membantu sel darah putih menentang bakteria dan kuman.
 • Ia juga dapat mengurangkan simptom selsema, alergi hidung dan kulit serta asthma.

Omegaguard

 • OmegaGuard merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan. Satu hidangan OmegaGuard menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA. Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam.
 • DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.
 • Mengawal sistem imun seperti memperbaiki alahan kulit
 • Memastikan kulit sentiasa lembab

 

 

 

Tukar Pencuci Baju, Pencuci Rumah, Pencuci Pinggan Kepada Organik

Keistimewaan Set Get Clean Home Care

👉 Selamat – tiada toksin, tiada bahan kimia merbahaya, lembut pada tangan, pH seimbang dan bukan klorin

👉 Berkuasa – menanggalkan minyak, ultra pekat. Buih yang lama. Sesuai dengan semua suhu

👉 Mesra alam – semulajadi, biodegradasi, tiada peluntur klorin, tiada pembersihan sebatian organik mudah meruap dan tiada ujian haiwan.

👉 Menjimatkan duit dengan formulanya yang pekat. Untung!

 Set Get Clean Home

🧺 Fresh Laundry Concentrate Powder – serbuk sabun cuci yang tidak mempunya bauan yang terlalu kuat. Menjimatkan. Sekotak dapat membasuh sehingga 88 kali basuhan. Tidak mengandungi ramuan berbahaya. Sesuai untuk semua jenis fabrik.

🧺 Soft Fabric Concentrate – liquid pelembut baju yang menyegarkan pakaian. Melembutkan pakaian dan memudahkan kerja-kerja menggosok pakaian.

🧽 Dish Wash Concentrate – sabun cucian yang handal menanggalkan kotoran minyak pada pinggan mangkuk dan periuk. Buih sabun yang tahan lama.

🧹 Basic H2 Organic Super Cleaning Concentrate (household) – liquid serbaguna. kepekatan tinggi. Berkuasa menghilangkan kotoran, gris dan kotoran dari pelbagai permukaan. Tidak perlu dibilas. Ramuan semulajadi dari ekstrak jagung dan kelapa.

 

 

 

BERMINAT NAK ORDER

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717/eczemapencuciSHAKLEE

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat