Tag: vivix

Vivix Shaklee Paling Premium

Dalam banyak-banyak produk Shaklee, Vivix adalah yang paling premium. Walaupun premium, Vivix antara yang terlaris sekali jualannya setiap bulan. Antara fungsi Vivix yang membuatkan ianya ….

Kandungan VIVIX

Selalu saya post testimoni Vivix je kan. Mungkin ramai yang taktahu apa kandungan Vivix yang buat ianya begitu bommbastik! Vivix ini adalah gabungan 4 bahan ….

Vivix dan ESP

hooo, bila kita kata Vivix dan ESP ni, ianya satu produk hot Shaklee yang korang patut cuba, dan cuba. Macam mana nak rasa muka lawa, ….

Cerita Vivix Shaklee

CERITA VIVIX Kalau nak dikumpulkan, baik punya cerita banyak gile kot pasal vivix nih,sejak dari 2008, ada je cerita cerita yang miracle, dari muka tak ….

Open chat