Susu Meriah Makan Shaklee

Susu Meriah Makan Shaklee

“akak !! best la susu meriah dalam pantang”

Alhamdulillah. akak bantu bagitau ada vitamin best yang boleh kita makan dala pantang. bukan untuk cepatkan luka sembuh, elak sembelit, badan cergas tapi susu ibu pun meriah

Dalam pantang susu memang meriah tau. tapi dalam pantang la badan boleh super penat kalau baby jenis 2jam sekali bangun.

Bila badan penat mula la nak pump pun dah penat, nak qado tido jek.

vitamin ni bukan dalam pantang je boleh makan. korang beli dari pregnant kecuali alfalfa , sambung makan masa berpantang dan sambung lagi untuk menyusu dan nak slim balik

Bila konsistent makan bukan susu je meriah, kulit pun akan makin cantik. gebu, flawless gitu

walaupun ko baru je beranak anak ke 5, orang opis tetap terkejut bila ko masuk opis body tetap hot macam anak dara.

jadi sila berpantang dengan betul betul. bila sihat dalam, yang luar pasti lebih sihat & cantik

Ainul Mustafa
www.ainulmustafa.com
013 361 2717

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *