PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Surat Cinta Shaklee – Star Achiever Award

Surat Cinta Shaklee – Star Achiever Award

Surat Cinta Shaklee – Star Achiever Award 2012/2013 

Sebenarnya, wife yang dapat Surat Cinta Shaklee ni. Alhamdulillah, akhirnya dalam setahun buat, dah boleh dapat award, walaupun kami baru je rank rendah , atleast 2 awards dapat. Akhirnya wife mendapat jemputan daripada en Shaklee untuk National Conference ini pada 8 Jun 2013.

Kalau tengok kat surat tu, puan Ainul Mustafa, mendapat 2 awards, iaitu, top 10 new business leader income dan business growth-new rank achievement. Alhamdulillah, perjuangannya selama setahun setakat ni berbaloi-baloi, dengan pendapatan yang membanggakan, dapatlah kami hidup di dalam kota shah alam yang aman ini.Star Achiever Awards 2012/2013

Ramai je yang dapat ?

Tak dinafikan, ramai yang lebih hebat dari kami, tapi kami secara bestnya, tak berjangka untuk dapat awards  macam ni. Semuanya bermula dengan langkah pertama berdaftar dibawah awek cun hadhatina MKB, selepas tu wife mula  serius pada bulan 5 2012, saya pulak mula serius pada bulan 9 2012. Semua orang boleh, mari semua !!!!

Leave a Reply

Open chat