Supplement, Skincare Berkesan Untuk Kulit Cantik Tanpa Perlu Make Up Tebal

Supplement, Skincare Berkesan Untuk Kulit Cantik Tanpa Perlu Make Up Tebal

berani tak keluar rumah tak pakai make up?

berani je dikkk

ni hah muka tanpa make up 😁

masih ada jerawat.tanda masih remaja hehe

 

kulit ainul jenis kering di t zone, sensitif. salah skincare muka jadi tegang, gatal, menggelupas, kering teruk

pengguna nutriwhite sejak 2011 dan youth 2018

nak kulit sihat kerana jaga makan. kurangkan gula. cuba lah try. makan banyak gula dengan kurang. terasa beza tau

lepas tu pilih skincare tanpa bahan kimia. bahan kimia sikit sikit boleh efek kulit untuk jangka masa panjang.

Ainul pilih youth skincare sebab 8 tahun penyelidikan oleh saintis, pakar kosmetik. bayangkan dari beranak anak dah darjah 2 baru siap research nak buat seketul skincare. hehe

That’s why ramai yang suka pakai youth.

Pengguna Skincare Youth Tanpa Makeup

 

Skincare Youth Shaklee

 

Testimoni pengguna YOUTH Skincare Shaklee.

  • Hampir 100% Pengguna YOUTH Skincare Shaklee mendapat kesan positif
  • Perubahan dapat dilihat seawal 7 hari penggunaan Youth Skincare untuk masalah jerawat di wajah remaja, jerawat pasir, dan jerawat batu
  • Untuk masalah kedutan di dahi (wrinkles) perubahan iaitu garis halus kedut hilang dalam masa 30 hari
  • Untuk masalah jerawat di wajah matang (orang yang da berusia) dan kulit berminyak, perubahan ketara dapat dilihat selepas 30 hari penggunaan Youth SHAKLEE
  • Untuk masalah kulit jeragat bertompok atau hyperpigmentation, kesan jeragat pudar dapat dilihat seawal 60 hari penggunaan YOUTH Skincare
  • Untuk masalah garisan halus atau kedutan di sekeliling kawasan mata, kedutan mulai hilang seawal 30 hari

 

RAHSIA KULIT CANTIK TANPA MAKE UP ADALAH SIHATKAN KULIT DI DALAM

Ramai suka nak pakai krim sapu sapu je. Untuk kulit cantik, hilangkan jerawat, parut, jeragat, kedutan, kulit kusam adalah kena jaga lapisan kulit di dalam

 

 

sapu sapu hanya jaga lapisan pertama sahaja. sedangkan lapisan hipodermis rosak, kotor, tak sihat. Sebab itulah untuk jangka masa panjang kulit makin rosak.

 

Supplement Shaklee Untuk Kulit rawat Terus Ke lapisan Dalam Kulit

1.VIVIX

 

macam mana memang ada orang umur muda tapi nampak tua.Puncanya makanan carbohydrate yg akan jadi gula dalam badan.

Gula dalam badan akan hasilkan protein AGE yg rosakkan kulit dan collagen. Untungnya sapa makan VIVIX sebab VIVIX sebab VIVIX stopkan protein AGE yg merosakkan collagen dan kulit

Radikal bebas disekeliling kita akan menyebabkan kolagen dan elastin kulit semakin berkurangan. Tu semua punca kepada garis halus, kedutan dan kulit kendur muncul. Ni  semua antara TANDA PENUAAN PRAMATANG.

Kalau nak tahu, kulit kita ni ada tempoh kitarannya juga. Kulit boleh menghasilkan kulit baru dengan menyingkirkan sel kulit mati setiap hari dan mewujudkan lapisan baru kulit setiap 28hari

Kulit kusam dan nampak letih, parut jerawat yang hodoh serta berlubang boleh buatkan seseorang tu rasa rendah diri.

Kajian klinikal menunjukkan POLIFENOL (sejenis antioksidan) berpotensi menggalakkan sel kulit yang sihat dan berseri.

Sebab ini wajib ambil VIVIX jika masalah kulit terlalu teruk dan usia sudah 30tahun ke atas

Set ini sesuai untuk sesiapa mempunyai masalah kulit seperti :

😓 Parut jerawat yang berlubang
😓 Masalah jerawat
😓 Kesan pigmentasi dari sinaran UV yang buat kulit muka bertompok tak sekata
😓 Kulit ada garisan kedut di lingkaran mata dan dahi
😓 Kulit kusam dan berjeragat.

 

REPAIR ~ vivix membantu repair, bagi nutrisi terus ke sel

BUILT ~ ESP Protein untuk membina kulit yang sihat

FIRM ~ Collagen Powder untuk mengekalkan keanjalan kulit

PROTECTION ~ Vitamin C untuk perlindungan antioksida

MOISTURIZE ~ GLA Complex untuk melembapkan kulit

 

Untuk Info lanjut boleh baca di sini >> SET AWET MUDA

 

 

BERMINAT NAK CUBA SUPPLEMENT KULIT SHAKLEE INI

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam,

Ainul Mustafa
Pengedar Shaklee Shah Alam
Email: ainulfadzilah@gmail.com
Call/SMS/WhatsApp: 013-3612717
www.wasap.my/60133612717/YOUTHSETKULIT

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat