PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Supplement Shaklee Bantu Stress ,Sakit Kepala

Supplement Shaklee Bantu Stress ,Sakit Kepala

work from home, PDPR, PKP Arghhh !!!

meeting dari pagi sampai malam, anak anak asyik lapar , rumah dah macam tongkang pecah. Itulah realiti ibu bapa kena hadapi sekarang. tanpa sedar penyakit melibatkan emosi seperti stress akan makn meningkat

 

“AWAK INGAT SAYA ADA MASA NAK SAKIT KEPALA”

Ayat biasa dengar kannn . Betul dah jadi mak, musim pkp pulak 3 bulan duduk dalam rumah. Anak anak yang aktif 24jam fuhhh mau mak tak jadi ijo kuning oren merah ke.

Badan penat, stress, sakit badan, sakit kepala benda wajib la bila dah jadi mak ni. Tapi takkan nak meyerah kalah pada keadaan kan

Kita usaha bagi badan lebih kuat, lebih sihat. Sakit kepala, stress tu mesti ada tapi kita boleh kawal, tak melarat , tak efek diri

Selain solat, baca al-quran, zikir. kita p la bersenam , aktifkan badan. ni semua mak mak pasti buat. Masak pun senam tau. berdiri lama, menumbuk sambal guna lesung, masak sampai berpeluh tak payah p sauna.

Makan makanan berkhasiat. banyakkan makan sayur, ulam, buah. kuranglah air manis. benda kecil ni buat badan lagi lemau, sakit kepala.

dan ambilah supplement. 2 ni vitamin harian Ainul sejak 2011. Teman sejati gitu

Ostematrix membantu tidur lena, bila bangun badan segar, sedap. Relaxkan otot otot yg tegang bila anak anak buat hal.

B complex ni ubat penenang haha gitu kami panggil la.

Vitamin B = natural mood boosters

Vitamin B1 – thiamine

Helps:

• stabilise your mood

• keep your nervous system healthy

• boost memory and concentration

Vitamin B2 – riboflavin

Helps:

• calm the nervous system

• regulate mood and energy

• metabolise fats and carbohydrates

Vitamin B3 – niacin

Helps:

• stabilise your mood; low B3 levels can lead to stress, irritability, low mood and depression

• nerve health

• control blood sugar levels and digestion

Vitamin B6 – pyridoxine

Helps:

• make neurotransmitters, such as mood-boosting serotonin

• support your immune system during times of anxiety

• support adrenal function

Vitamin B9 – folate or folic acid

Helps:

• support proper brain function

• improve mood

• prevent birth defects during pregnancy, such as spina bifida

Vitamin B12 – cyanocobalamin

Helps:

• brain function and development

• melatonin and serotonin production, essential for mood and sleep

• make DNA

info dari https://www.hollandandbarrett.com/…/need-b-vitamins…/

Selain dapat dari makanan , kita tambah dengan supplement.

kena cuba baru tau betapa 2 ini sangat membantu kaum mak mak
 

 

Supplement Shaklee Bantu Stress ,Sakit Kepala

 

 

B Complex diformulakan dengan vitamin B yang sangat banyak khasiatnya. Antaranya adalah vitamin B2 iaitu Riboflavin dan vitamin B6 iaitu Pyridoxine yang dapat mengurangkan sakit yang disebabkan oleh migrain. B Complex Shaklee juga dapat membantu mengelakkan stress, depresi dan kemurangan juga mencegah dari penyakit Strok.

Ostematrix Shaklee pula mengandungi kandungan kalsium dan magnesium yang tinggi. Magnesium berupaya mencegah kekejangan pembuluh darah. Kekejangan pembuluh darah merupakan salah satu punca berlakunya migrain. Magnesium juga berupaya mengurangkan sakit kepala dan frekuensi sakit kepala.

 

 

 

 

NAK ORDER VITAMIN INI

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya. Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam

Untuk order boleh whatsapp ke www.wasap.my/60133612717/setstress

Leave a Reply

Open chat