PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Supplement Shaklee Bantu Atasi Kerap penat, Letih , Tidak bermaya setiap hari

Supplement Shaklee Bantu Atasi Kerap penat, Letih , Tidak bermaya setiap hari

Kenapa setiap hari badan kerap jadi letih, penat, tidak bermaya?

Masalah orang yang mudah letih ini bukan perkara yang biasa. Ia boleh terdorong dari gaya hidup yang tidak aktif dan pengambilan makanan yang kurang bersumberkan nutrisi. Biasalah semua nak cepat sampai terjejas kesihatan diri.

Buat anda yang sering penat, pening kepala serta emosi juga tidak terkawal. Apa kata ambil peluang masih berbekalkan usia yang masih muda ini untuk memperbaiki cara hidup. Mulakan perubahan dan kenali faktor kenapa anda mudah letih dan tidak bermaya.

Kurang minum air

Air boleh memberi impak pada tenaga dan emosi anda. Kulit kering, sering pening kepala dan air kencing kuning petanda tubuh anda mengalami dihidrasi. Benda paling mudah pun anda tak mahu buat iaitu hanya meminum air kosong. Anda akan terasa perubahan yang positif dengan mengamalkan minum air secukup, bukan sahaja memperbaiki masalah sebelum ini ia juga melancarkan sistem penghadaman dan otak akan lebih cerdas.

Kekurangan air dalam tubuh, melambatkan segala proses tisu dan peredaran darah.

 

Darah rendah

Mereka yang mempunyai masalah tekanan darah rendah tidak boleh lari dari wajah pucat, sering terasa kesejukan, cepat pening kepala jika posisi badan berubah dan penat. Tekanan darah rendah dikaitkan dengan kadar pam jantung yang lemah membawa oksigen dan nutrisi ke otak dan organ-organ penting lain. Banyakkan bersenam dan kekal aktif serta mengambil lebih sayuran, buahan dan daging untuk menambah darah.

 

Tidur berdengkur

Jam paling penting untuk dijaga ialah jam tidur. Tubuh badan memerlukan rehat yang secukupnya untuk mendokong pada hari seterusnya. Bagi mereka yang tidur mendengkur kerap kali terganggu kerana tersedak dari pernafasan yang tidak stabil. Gangguan terjadi apabila otak memberi isyarat untuk bernafas jika anda mula tersentak dan sukar untuk bernafas akibat berdengkur. Anda yang mengalami tidur berdengkur mengalami berat badan dan tekanan darah tinggi.

 

Tekanan

Tanpa anda sedar berkemungkinan anda menghadapi tekanan atau terlampau banyak berfikir. Masalah ini tidak sihat untuk mental dan emosi. Malah ia memberi kesan kepada tubuh badan, pemakanan, tidur dan perasaan tentang perkara sekeliling. Dapatkan kaunseling daripada pakar atau seringlah berhubung dengan keluarga dan teman rapat. Jangan sekali untuk terasa terpisah dari mereka, sesungguhnya mereka ialah kekuatan yang paling utama.

sumber

 

Supplement Shaklee Bantu Atasi Kerap penat, Letih , Tidak bermaya setiap hari

1.VIVIX &RESV

Vivix untuk TENAGA!

Vivix sangat bagus bertindak sebagai energy booster untuk badan yang mudah penat dan lesu. Bukan semata mata untuk penyakit kronik seperti kencing manis, darah tinggi, gout dan sebagainya sahaja tau!

Salah satu mekanisme Vivix bertindak terhadap sel badan adalah kerana Vivix mampu memberikan tenaga kepada sel badan di samping meningkatkan keupayaan mitokondria atau dipanggil pusat tenaga sel.

Apabila kita ambil Vivix yang mampu meninggikan kuasa mitokondria, maka semakin bertenaga la badan kita akibat kuasa tenaga yang diberikan oleh pusat tenaga sel tersebut.
 

 

 

2. ESP

Tahu tak ESP Shaklee dapat memberikan tenaga dan menguatkan badan kita.

Tahu tak kenapa ? Kenapa ESP Shaklee sangat istimewa.

Ini kerana ESP mempunyai formula yang membebaskan gula/glucose secara perlahan-lahan.

Jadi kandungan gula dalam darah tidak akan naik mendadak dan menyebabkan keletihan.

3. Cinch Tea

CINCH ENERGY TEA MIX

🌸 Cinch energy tea mix ni provides quick energy boost yang diperlukan dan membantu kita untuk feel more alert.

Ini cara yang selamat dan semulajadi untuk menceriakan hari anda dan menukarkan saiz pakaian anda.

Ada campuran eksklusif TEH HIJAU, TEH PUTIH dan TEH MERAH serta TAURINA untuk meningkatkan tenaga seharian agar sentiasa segar dan cergas.

 

Nak Order Supplement Untuk Bagi Badan Bertenaga

boleh klik link wasap ini > www.wasap.my/60133612717/settenaga

Leave a Reply

Open chat