PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Suami Asyik Sakit Kepala Kena Makan Omega Guard Shaklee

Suami Asyik Sakit Kepala Kena Makan Omega Guard Shaklee

Dlm seminggu 2 ni suami asyik sakit kepala je lepastu jantung berdebar2 mcm nk ambik result SPM plak rase..

X bole jadi mcm ni,then suami kak bib pergi ke farmasi untuk cek die punye tekanan darah dgn kolestrol.sekali cek Allahuakhbar naik plak dari paras normal.

Puas gak kak bib fikir mcm mn nk buat kan?tetiba kawan suggest try comsume omega3 by shaklee..so kak bib pun suh si ‘abah’ ni mkn hihi

Alhamdulillah asbab consume omega by shaklee ni paras kolestrol suami kak bib dah trun…suami kak bib bukan mkn ni je tau die pun jogging jgk setiap hri..

Jom kite sembang kat wasap..jgn tggu lm sgt klo ade antra korang yg kolestrol mcm suami kak bib..

Leave a Reply

Open chat