Shaklee Untuk Sperma Lelaki

Shaklee Untuk Sperma Lelaki

Salah satu perkara yang orang Lelaki perlu jaga adalah tahap kesuburannya
(Bukan perempuan aje nak kena jaga kesuburan)

Salah satu mineral penting adalah Zinc!

Saya nak share tips untuk mereka yang nak subur dalam ikhtiar nak anak

Untuk mereka yang nak jaga kualiti sperma, ambillah dalam Vitamin C (disarankan dalam
2k-6k mg setiap hari)
Dan untuk tambah level hormon Testerone, bilangan sperma pula bolehlah tambah Zinc (100-200mg setiap hari)

Kita tak perasan kadang-kadang kita tak cukup vitamin dan mineral ni hari-hari kemungkinan sebab pemakanan kita pun tak berapa seimbang

Sebab tu lah kita perlukan supplement

Supplement ni bantu supply keperluan vitamin dan minerals penting ni untuk kesihatan harian kita

Jadi sempena bulan promosi Zinc ni
Rebutlah peluang dapatkan Zink pada harga promosi sekarang!

Untuk kesihatan lelaki sebenar

Tinggalkan komen jika berminat nak diskas mengenai promosi bulan ini

wasap pun boleh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *