PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Shaklee National Conference 2014 Day 1

Shaklee National Conference 2014 Day 1

Alhamdulillah, selesai sudah hari pertama semalam. Nampaknya memang kali ini, lebih ramai, dan memang gila. Ada yang ambil sampai beribu award, ada yang ambil 5,7,9, dan ada yang satu sahaja pun sudah cukup menunjukkan kesungguhan dalam business Shaklee ini. National Conference kali ini diadakan di Sunway Piramid Convention Centre. 

Premier Parking Touch n GO
Oklah, nak parking senang, terus guna touch n go, ok terus dapat premier parking, kat situ tak banyak kereta sangat. Jadi memang senang nak parking, kalau nak lagi senang terus ambil vallet parking kat pintu masuk convention center.

Beratur Panjang untuk daftar
Memang gila, lama siut beratur, tak tahulah kenapa jadi macam ini, terlalu ramai yang layak dapat award, sampai gua mati kutu, ambil semua gambar video, dan macam-macam lagilah, janji layan je, ada video dan gambar untuk vlog

Car Bonus !!
Apapun, akhirnya dapatlah replika kunci ini, hahha, bukanlah apapun, car bonus nih bukan dapat kereta, tapi dapat elaun duit, dan duit itu nak beli kerepek,gitar, apapun boleh, hehhe. cuma nama je car bonus.

Puas hati
Apapun business shaklee ini, tak susah, tapi kena rajin, guna teknik yang best, bersabar dan akan dapat hasilnya. Memang ada yang cepat, ada yang lambat ada yang steady je. Apapun, usaha dan jangan putus asa ok ?

Leave a Reply

Open chat