PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Shaklee ESP

BETUL KE ESP SHAKLEE BEST SANGAT? .

Nih lahh soalan paling FAMOUS dalam kalangan customer tau, lagi-lagi customer yang baru nak berjinak-jinak nak cuba kebaikan SHAKLEE.

Jomm kita BONGKARKAN FEEDBACK customer yang dah pernah cuba minum ESP. Yang dulu tak minum ESP pun, sekarang terbalik pulak, makin ketagih! .

✅KENYANG BERPANJANGAN .

Ada customer selepas consume ESP dapat rasa perbezaan perut kenyang tu lebih berpanjangan daripada biasa. Kalau dulu tak consume ESP pagi-pagi, perut tak sampai pukul 10-11am pun dah MENGGIGIL ya Tuhan ! .

Selepas consume ESP? lagi-lagi STUDENT, yang BEKERJA dari pagi sampai ke lewat petang, IBU MENYUSU,IBU MENGANDUNG Alhamdulillah memang bagi kesan ketara tau! Membantu untuk beri rasa kenyang tu lebih lama daripada biasa.

✅OVER HARI-HARI NAK BELEK MUKA DEPAN CERMIN .

Ada customer selepas consume ESP kulit makin bersih, dah tak KUSAM! Segala anasir-anasir jahat semua tak berani dekat dah ! Boleh dikatakan susah nak naik berbading sebelum ni. Wowww

✅PARUT JERAWAT MUSUH WANITA .

Ada customer selepas consume ESP parut jerawat cepat dan mudah untuk HILANG & PUDAR! Kalau dulu parut akan ambil masa yang sangat lamaaa untuk hilang ! Tekanan perasaan tau kalau ada bekas tompokan hitam kt muka tak semangat nak keluar! .

✅SUSU MELIMPAH, ANAK GEMBIRA .

Ada customer selepas consume ESP production susu makin banyakkk! Alhamdulillah, ESP juga ialah salah satu MILKBOOSTER Bila baby enjoy rasa kenyang, ibu-ibu pun tak mudah rasa emosi tau .

✅ STRESSNYA RAMBUT GUGUR! .

Ada customer selepas consume ESP rambut kurang gugur ! Lagi-lagi mummy yang dah dah pernah bersalin kan,akan melalui fasa “rambut gugur” paling kronik dan HORROR! ESP bagus untuk mengurangkan rambut gugur..

So ada antara sini yang ada masalah sama macam atas-atas ni?

ESP recommended for you! Cubalahh! Takkan tak percaya lagi

Leave a Reply

Open chat