PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Shaklee Bonus

Shaklee Bonus

Alhamdulillah sempena CNY ni Shaklee bagi BoNuS awal 5 hari. Yang nda sambut CNY pun dapat join sekaki hehe.

Bisnea Shaklee ni, selain dari dapat keuntungan runcit dari beza harga ahli dan harga jualan tu, kami juga dapat bonus bulanan bermula dengan 2 angka ( Rm24 minimum) hinggalah ke 6angka paling tinggi setakat ni hihihi. Purata pendapatan yang belum ada rank a.k.a distributor adalah 3 ANGKA ,( ratus2) dan pbagi yang ada rank ni semua 4 – 5 Angka ( ribu2) dari minimum Rm1500 la purata untuk 1st Rank iaitu SUPERVISOR.

Dan untuk melayakkan diri dapat bonus ni syarat dia senang ja, daftar ahli Rm35 dan mulakan la promosi produk Shaklee dan BISNES shaklee. Cukup sales kumpulan Rm450+- , layak suda untuk dapat bonus 5%. lagi besar group ,besar sales maka naik la lagi % bonus dr 8% – 21%.

Kadang-kadang ( ramai ja ni) yang customer jadi ahli pun boleh layak dapat bonus bila menyetok Vitamin dan Suplemen bulanan untuk family.

So,kalau yang mau mulakan bisnes ,mari cuba bisnes Shaklee, kalau serius memang untuk dapat 3 angka bulan2 tu nda mustahil. Yang penting PM saya dulu kita cerita2 sambil minum kopi depan komputer/HP masing2 heheheh

Leave a Reply

Open chat