Set Tambah Berat Shaklee

Set Tambah Berat Shaklee

BADAN TERLALU KURUS? TIADA SELERA MAKAN?

MAKAN BANYAK TAPI TAK GEMUK-GEMUK ?

Apa kata kita cuba ikhtiar dengan Set tambah berat badan Shaklee ni

Hari ni sis nak cerita tentang set tambah berat untuk orang yang terlalu kurus.Makan banyak mana pon.still berat badan tak naik-naik. Apa kata kalau korang try set tambah berat shaklee yang mujarab ni.Ramai yg dah cuba and memang puas hati sangat tau!

SET TAMBAH BERAT SHAKLEE

1. Meal Shakes .
🐾membekalkan 35% atau lebih nilai harian, mengandungi 19 vitamin dan mineral penting.
🐾membekalkan kalori yang diperlukan badan bersama dengan serat dan vitamin mineral. Ianya sumber makanan instant yang kaya kalsium, fiber dan protein.
🐾Rasanya enak seperti Vanilla Ice Cream, atau Milk Shakes
Vitalea – membekalkan 23 jenis vitamin penting bersama iron (penting dalam pembentukan sel darah merah).
🐾Memenuhi keperluan zat harian tubuh akibat amalan diet yang tidak seimbang.

2. Vitalea .
🌷membantu mencantikkan kulit, kuku, rambut secara dalaman. .
🌷mengurangkan risiko anda mengidap penyakit tiroid. .
🌷membantu memberi badan yang sihat dan bertenaga.

3. B Complex – mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting..
🍀Vitamin B1, B2 dan Niacine yang terkandung di dalam B Complex ini berfungsi memelihara nafsu makan yang sihat.
🍀Kekurangan vitamin ini akan menyebabkan selera makan terganggu .
🍀 mengawal kadar metabolisma badan, dan mempertingkatkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.

Untuk yang kekurangan bajet, sis suggest korang cuba mealshakes dan Bcomplex dulu. Kalau nak best price korang whatsapp je sis nanti kita runding-runding harga

FAST ACTION , FAST RESULT

Leave a Reply

Open chat