Pengedar Shaklee Shah Alam

Pengedar Shaklee Paling Cun

Set Slimming Shaklee

Set Slimming Shaklee

Ada yg risau berat badan naik sejak MCO ?
Bakal pengantin nak slim sebelum majlis ?
Ada yg mula sakit kaki berat dah naik?
Pakaian dah tak muat, semua sempit ?
Selain amalan bersenam Shaklee boleh bantu uols dapatkan bentuk badan idaman..!

🌹Set Kurus Bajet/Basic
( Lecithin + Herbalax)
🌹Set Kurus Popular
( Lecithin+Herbalax++ESP/cinch)
🌹Set Kurus Optimum
( Lecithin+Herbalax+ESP/cinch+Omega + Alfalfa)
🌹 Set Kurus Premium
( Lecithin+Herbalax+ESP/cinch+Omega + Alfalfa+VIVIX

Okay, ni adalah KONSEP MUDAH Set Slimming Shaklee and antara produk yang highly recommended by me & mostly customer sangat teruja dan puas hati dengan set ini.

BAKAR –> Produk yang aii selalu suggest pada customer adalah Omega Guard. Omega Guard akan bakar semua LEMAK yang tidak perlu dalam badan 😊 Perlu ka Omega Guard ni? Adat kita orang melayu ni kannn, memang tak lari dari makanan berlemak ni so Omega Guard ni sangat penting untuk bakar lelemak tuh.

Selain tu Lecithin pun boleh juga untuk cairkan lemak.

BUANG –> Herblax akan membantu buang lemak yang dibakar tadi. Toksin juga dapat dibuang dan proses penyerapan nutrient dapat dijalankan dengan lebih lancar. Yang susah nak membuang air besar atau sembelit ni juga sangat digalakkan untuk ambil Herblax ni bagi memudahkan proses pelawasan tadi.
BINA –> protein penting bagi kita untuk bina muscle supaya metabolism akan jadi tinggi dan selepas kurus nanti, takda laa uols dapat yoyo effect atau perut jadi menggeleber. Kenapa penting utk bina otot ni? Nanti lepas u gaiss loose weight dan otot dapat dibina, makan sikit ja xda laa berat tu tetiba naik mendadak

ingat lelaki ja yg perlu ada muscle ni? Hihi
Extra info, ESP atau cinch shake juga mampu kawal nafsu makan dan uols akan jadi lebih kenyang utk jangka masa yg lama.

Yang bestnyaa, sesiapa yg ada prob kulit muka dan badan pun boleh cuba ESP ni. InshaaAllah masalah uols tersebut dapat diatasi. Sebab tu ESP ni menjadi kegilaan ramai. Dapat syantik dapat slim gitewww !

Boleh pilih2 gaiss..berkenan? Mari wasap2

Leave a Reply

Open chat