PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Set Sistem Imun Shaklee

Set Sistem Imun Shaklee

Sistem imunisasi umpama macam benteng pertahanan dalam sesuatu pertarungan. Kalaulah benteng nya roboh, senanglah untuk pihak lawan menawan kota kita. Macam kesihatan kita juga lah. Benteng tu macam sistem imunisasi kita. Jadi kena lah pelihara sebaiknya supaya tak mudah semua virus atau apa apa je kerosakan sel berlaku dalam badan kita. Kalau lah ada kerosakan sel yang kritikal, maka lagi mudah pelbagai penyakit menyerang. Kita kena tingkatkan tenaga sistem imun kita.

Tenaga Sistem Imun

Kerana sel yang sihat hanya kenal makanan macam vitamin, mineral, asid amino dan protien, jadi kenalah bagi makan semua makanan tu pada sel. Untuk hasilkan sistem imunisasi yang bagus kenalah rajin amalkan:

  1. Vivix
  2. Sustained Released Vitamin C
  3. Nutriferon
  4. Garlic
  5. Caratomax

Dalam Vivix ada kandungan resveratrol yang sangat tinggi. Resveratrol adalah sejenis anti oksida yang umpamanya seperti perisai pada sistem imunisasi badan manusia. Resveratrol boleh memelihara sel-sel daripada jangkitan virus dan bakteria.

Resveratrol ini akan memelihara mitokondria.

Mitokondria ni ada dalam sel kita. Mitokondria ini yang jadi tunggak utama dalam menjana tenaga pada sel, memelihara metabolisme badan, dan mengawal proses tumbesaran dan kematian sel. Badan kita akan mula mengalami masalah, sekiranya ada ketidak stabilan pada mitokondria.

Vivix Untuk Tenaga Sistem Imun

Dengan adanya resveratrol ini juga, ia akan mematikan pertumbuhan sel sel yang tak sihat ( macam kanser), pertumbuhan virus dan pada masa yang sama ianya boleh aktifkan pertumbuhan sel baru yang lebih sihat dan aktif. So, nak sihat moh kite bagi makan makanan yang sihat pada sel. Sambil sambil tu elakkan lah makanan yang sel tak suka macam gula

CARA ORDER VIVIX SHAKLEE

 

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam.

Leave a Reply

Open chat