PENGEDAR SHAKLEE SHAH ALAM

Pengedar Shaklee Paling Cun

Set Nutrisi Gastrik

Set Nutrisi Gastrik

SET NUTRISI GASTRIK SHAKLEE

Seriussss, set ni memang laku keras mcm jual goreng pisang

Ada yg nak hadiahkan dekat parents lah, nak buat surprise,
Mana taknya, mak ayah dekat kampung puasa tak tahu makan apa, kalau hari yg tak puasa pon kita dah risau makan apaa lah dyorang kat rumah tuu😢, sakit sakit dyorang, perut masuk angin sebab lambat makan.

Tapi tak lagi risau dengan set nutrisi ni

✅Ostematrik- calsium +magnesium, utk kuatkan tulang/bantu penghadaman/sembelit/lenguh lenguh badan
✅Peppermint ginger plus – bantu buang angin dalam badan/pedih ulu hati
✅ESP soy protein – bantu baiki luka dan tisu perut yg rosak/bina sel sel sihat yg baru

kalau korang nak kita balut cecantik surprisekan mak ayah pon boleh tau,

Leave a Reply

Open chat