Set Kurus Shaklee Saiz XL ke Saiz S

Set Kurus Shaklee Saiz XL ke Saiz S

Selepas berkahwin, badan makin comel. perut makin ke depan walaupun tak pregnant. yang si suami perut mengandung tak beranak bertahun hehe . yelah kita dah ada teman lepak malam malam, teman makan sedap sedap kan

Tapi benda ini kalau tidak dikawal akan memberi efek pada kesihatan terutama pada kesihatan kesuburan. Kerana ini ramai pasangan susah nak dapat anak

Inilah kami suantu ketika dulu. Masa ini umur 30tahun. Tapi berat suami dah cecah 80kg ++ manakala saya 63kg . Muka bulat dah sama saiz huhu

Macam macam cara kami buat untuk kurus tapi GAGAL. kerana kurang ILMU. Buat sebab ikut orang, ikut kawan, ikut sebab artis buat. Akhirnya kecewa. berat naik turun

2019, kami tekad nak turunkan berat. Yelah umur dah 35tahun . Penyakit 3 serangkai melambai lambai je. huhu . Lagi menakutkan bila dengar kawan sebaya ada yang di serang stroke, kencing manis. Adoi serammm

Gambar di Aidilfitri 2019 kami usia 35tahun. Masa ni baru start diet cara kami. Berat suami masa ni dah turun ke 70kg dan saya 56kg

Aidilfitri 2020 , berat saya 53kg dan suami 60kg . dah hampir sama berat kan. huhu .

Bukan berat sahaja turun tapi inch loss, body fat, viseral fat pun turun. kalau kurus tapi fat tinggi tak guna juga kan

raya 2020 berjaya sarung baju saiz S yeahhhh

 

Set Kurus Shaklee dari Saiz XL ke saiz S

 

Ini Bukan Ubat Sebenarnya tetapi supplement yang sangat bagus untuk tingkatkan metabolisme , pecahkan lemah dan detox badan kita. Paling Penting, supplement ini berkesan, selamat dan ada klinikal test. Jadi jangan risau untuk mengambilnya.

Cinch Shakes

Cinch Shake Mix ni mengandungi leusina dimana mampu membakar lemak dan menjaga kesihatan otot sewaktu proses penurunan berat badan. Ototlah menaikkan kadar metabolisme dan juga membakar kalori. Ada 3 perasa 1. Vanilla 2. cafe latte 3. chocolate

Omega Guard

Asid lemak Omega-3 membantu anda menturunkan berat badan :-

1.Omega-3 membantu menghilangkan lemak dan membina otot

2.Omega-3 membantu mengurangkan selera makan

3.Omega-3 menjadikan diet dan senaman yang anda amalkan lebih efektif untuk menurunkan berat badan

4.Omega-3 membantu mengurangkan pengumpulan lemak akibat dari pemakanan seharian.

5.Omega-3 meningkatkan kesan metabolik obesiti

dtx complex shaklee

Herb Lax

80% proses DETOX berlaku di hati. Kenapa susah nak kurus? sebab hati banyak toksin. DTX Shaklee mengandungi milk thistle. Milk thistle ni memang sejak turun temurun digunakan secara semulajadi untuk detox hati dan terkenal sebagai TONIK HATI. Hati adalah organ utama untuk detokfikasi. Namun kalau dah diselaputi lemak, macam hati ayam tu, penat dia nak kerja. DTX membantu menyingkirkan toksin dari hati dengn lebih efisyen dan merangsang pertumbuhan semula hati yang rosak.

 

 

Nak order Set Kurus Shaklee ini

Boleh hubungi kami di www.wasap.my/60133612717/setkurus

COD area SHAH ALAM ,KLANG ,PJ, USJ ,SUBANG JAYA, UM, TM

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat