Set Kesuburan Shaklee Berkesan, Selamat Untuk Suami Isteri

Set Kesuburan Shaklee Berkesan, Selamat Untuk Suami Isteri

“Tahniah Puan hamil” ” Yahhh double line”

Benda yang paling dinantikan oleh semua wanita yang bergelar isteri. Stress tau bila setiap bulan menanti , teruja bila period datang lambat. Ingat double line tapi bukan.  Ainul pernah juga merasai perasaan ni.

Yang berumur bawah 35 tahun tu kalau dalam tempoh 6 bulan mencuba tu masih ada banyak peluang lagi tapi yang dah 35 tahun ke atas 3 bulan kahwin belum pregnant tu please jumpa pakar ok. Check tahap kesuburan kita suami isteri.

Sekarang pun ada macam macam teknologi untuk hamil. Macam IVF, cuma kos nya terlalu mahal.

Ainul pernah TTC selama 4 tahun dan Ainul amalkan set kesuburan Shaklee. Konsistent ambil sangat membantu tahap kesihatan dan kesuburan.

Hari ni Ainul nak kongsikan pada semua set basic kesuburan Shaklee

Set Kesuburan Untuk Suami :

2 produk yang dicadangkan, adalah
-Vitamin E Complex
-Zinc Complex

Kedua-dua vitamin ini berfungsi untuk meningkatkan kualiti dan kuantiti sperma lelaki selain mengekalkan paras hormom lelaki dan keinginan seksual. Bagaimana dua vitamin ini mampu meningkat kesuburan?

Ok, Vitamin E yang mengandungi selenium terkenal sebagai “vitamin cinta”. Ia menggalakkan pembentukan sel sel baru(termasuk RNA & DNA). ia juga berkhasiat untuk meningkat kelakian dan meyuburkan organ reproduksi lelaki dan juga wanita. Sebanyak 50% selenium didalam badan lelaki berada di testikel & duktus seminal. Selain itu kehilangan air mani oleh lelaki boleh membantu lelaki dengan pengambilan Vitamin E ini.

Manakala Zinc Complex pulan merupakan zat yang sangat penting dalam proses pembetukkan hormon Testosteron, dimana ia akan mengekalkan kuantiti sperma, dan paras testosteron yang bersesuaian. Selain itu Zinc juga berperanan dalam prosespembentukan genetik pada DNA. Secara keseluruhannya Zinc membantu mengekalkan keinginan seksual yang tinggi danmenghasilkan sperma yang kuat dan sihat. Kekurangan zinc bagi si suami akan mengakibatkan masalah sperma yang abnormal, low count sperm dan penyakit prostat.

 

 

 

Set Kesuburan Untuk Isteri :

 

3 produk dicadangkan kepada wanita diluar sana :
-B-Complex
-ESP
-GLA Complex

Bagaimana B-Complex hebat ini mampu membantu meningkatkan kesuburan wanita. Fungsi B-Complex yang memberi rasatenang, rilex dan menghindarkan diri dari stress. Kajian mendapat wanita yang bekerja dan selalu stress susah untuk dikurniakan zuriat kerana ketidaksuburan. Jangan jadikan stress sebagai faktor menghalang anda dari dikurniakan zuriat. Tenangkan minda dengan pengambila b-complex ini amatlah sesuai.

Manakala GLA Complex pula sangatlah baik diamalkan untuk wanita terutama yang menghadapi masalah haid yang tidak teratur atau selalu mengalami PMS. GLA ini mebantu wanita mneghasilkan cecair serviks yang subur dan berkualiti yang dikenali sebagai “mucus serviks putih”.

ESP ataupun nama panjangnya Energizing Soy Protien pula amatlah mambantu wanita dalam membekalkan protien kepada sel-sel badan. Sel yang sihat akan memudahkan proses yang berkaitan persenyawaan dan proses pembentukan janin. Jika protien tak cukup, ia akan mengganggu kualiti sel pembiakan lelaki dan wanita. Bagi individu yang mempunyai masalah sel telur ovum yang tidak matang, sedikit, kecil dan tidak sihat disarankan ambil lah ESP ni.

 

Betul ke berkesan?

 

Ini kisah saya sendiri dimana saya TTC selamat 4 tahun. Konsistent ambil set kesuburan Shaklee membantu saya hamil dan anak ini kini sudah 5 tahun. 3 tahun selepas lahirkan anak ini saya hamil lagi sekali dengan set kesuburan Shaklee

 

 

 

 

 

 

 

 

Berapa Harga SET KESUBURAN Untuk Suami Isteri Ini?

Harganya tidak la semahal rawatan IVF. Konsistent ambil insyaALLAH kita suami isteri makin sihat. Apapun kita usaha yang terbaik kan.

Total Harga SET KESUBURAN SUAMI ISTERI ini RM 523.75

Jika anda nak lebih JIMAT, LEBIH DISCOUNT Boleh hubungi saya di

HUBUNGI KAMI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *