Set Hepatitis Shaklee

Set Hepatitis Shaklee

Hepatitis B Hampir Berjaya Sembuh Selepas 3 Bulan. Apa itu Hepatitis B ? Hepatitis  ini  berpunca dari jangkitan virus Hepatitis B (HBV) dan C yang menyerang dan menyebabkan sel organ hati menjadi bengkak. Tanda-tanda seseorang terkena jangkitan ini ialah:

 

– Selalu merasa mual dan muntah
– Mengalami cirit-birit
– Selera makan berkurangan
– Sering sakit kepala
– Merasa lemah dan keletihan
– Demam dan selesema.

Kesan daripada jangkitan virus ini mengakibatkan kulit akan kelihatan kekuningan, kencing berwarna teh pekat, perubahan warna pada najis dan rasa sakit pada sebelah kanan abdomen berpunca dari hati yang mula membengkak.

Virus Hepatitis B dan C merebak melalui cecair badan seperti darah , air mani dan air liur

Ramai yang tidak mengetahui Hepatitis B dan C merupakan penyakit yang mudah berjangkit dan berbahaya. Kerana ia boleh menjadi kronik dan menyebabkan sirhosis dan kanser hati.

Sumber 

Hepatitis B Hampir Berjaya Sembuh Selepas 3 Bulan

Hepatitis B Hampir Berjaya Sembuh Selepas 3 Bulan

3bulan amik set : vivix +dtx +nutriferon

1. DTX Complex

dtx complex

Untuk penyakit hepatitis, sangat digalakkan untuk ambil suplemen berasaskan herba kerana herba dapat menyahkan dan membuang semua mendapan daripada toksik dan bahan kimia pada hati. Apabila hati bersih dan sihat bolehlah anda pertimbangkan suplemen dan vitamin asas yang lain. Herba yang penting untuk membantu detox hati adalah:

  • Artichoke – meningkatkan keberkesanan hati selepas detox, membantu membina sel baru untuk hati.
  • Dandelion
  • Schizandra
  • Kunyit / Cucurmin
  • Milk Thistle Seed

Semua herba di atas sangat digalakkan dan semuanya ada dalam DTX Complex.

2. Vivix

Vivix dapat membantu untuk detox keseluruhan badan terutama bahagian hati. Ia juga dapat menormalkan kembali kandungan beralkali dalam badan.

3. Nutriferon

nutriferon shaklee

Nutriferon mengandungi interferon yang bertindak melindungi kita daripada sebarang penyakit influenza dan pelbagai penyakit lagi. Dalam bidang perubatan, suntikan interferon juga dibuat untuk merawat penyakit hepatitis, anjing gila, kanser dan HIV. Namun suntikan ini sangat mahal dan hanya diberikan untuk memperlahankan virus dalam badan. Nutriferon pula sesuatu yang mudah didapati dan boleh diambil selalu oleh sesiapa sahaja dan fungsinya untuk meningkatkan interferon dalam badan kita.

Betul ke Berkesan?

vivix, dtx, nutriferon adalah supplement yang dibuat oleh saintis untuk bantu bagi nutrisi pada badan kita. Bila nutrisi cukup badan sendiri akan kuat lawan kuman, virus, sistem imun pun kuat. Rawatan doktor , ubat doktor wajib diteruskan ye.

Bagaimana nak Order Set vitamin ini?

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.Penghantaran sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, Bangsar, Kelana Jaya, Alam Impian, Denai Alam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat