Pengedar Shaklee Shah Alam

Pengedar Shaklee Paling Cun

Set Hamil Shaklee

Set Hamil Shaklee

‘DOUBLE LINE”

ianya boleh jadi saat saat yang dinanti nanti bagi wanita bergelar isteri.<

saat itu kita hanya akan fikir “apa yang TERBAIK ” untuk baby. nak makan apa, nak buat apa, apa tak boleh makan, apa boleh makan, nak buat ini itu boleh ke?

masa pregnant juga saat paling best bab makan sebab boleh makan tanpa segan silu, penat nak fikir berat badan naik

teringin nak makan apa, confem suami beli kan yeahh !!

perjalanan 9 bulan bukan semuanya indah.

3 kali kehamilan semua diuji alahan teruk. anak 1st mabuk sampai 6 bulan. anak no 2 , mabuk 3 bulan tak boleh tengok hp, cahaya . tutup langsir rumah semua. huhu

anak ke 3 oklah sikit mabuknya sampai 3 bulan still boleh tgk hp buat keje.

musim PKP ni, ramai yang pregnant kan. Tahniah. sebab kerap dapat order set pregnant hihi

kita bekerja kuat, cari duit so apa salahnya spend untuk untuk beri yang terbaik untuk anak dan diri sendiri

anak 1st , saya belum kenal Set pregnant Shaklee. macam macam problem masa pregnant. sampai fobia nak mengandung lagi.

masa tu masih bekerja. pergi opis dalam lif dengan ramai orang nak tunggu lif sampai ke level 16 punya la azab. pernah sampai level apa entah keluar p toilet muntah dulu. toilet opis teman sejati huhu

anak ke 2, 3 saya dah mula makan set pregnant Shaklee. pregnant anak ke 2 masa umur 30tahun. umur dah banyak. ramai cakap akan beza dengan anak 1st. akan lebih teruk sebab badan kita pun dah tua

syukur masa anak no 2 & 3 saya lebih rasa energetic dari 1st pregnancy. dah ada pengalaman dan set pregnant Shaklee sangat membantu

Sampai ada kawan dia pregnant terus wasap saya nak set pregnant shaklee sebab dia cakap saya healthy masa pregnant anak no 2 masa tu. hahaha

sebab masa anak no 2 , saya kaki travel. merayap je. ada ostematrix sangat membantu kaki jarang cramp.

muka 3 kali pregnant hehehe

Set Hamil Shaklee

1.B Complex

  • Terdiri daripada 8 jenis vitamin B
  • Sumber Asid Folic : 400mcg harian sebelum hamil dan semasa awal kehamilan mengurangkan risiko bayi dilahirkan dengan kecacatan tiub neuron sehinggan 70%.
  • Menyokong sistem saraf sihat.
  • Penghasilan hormon dan sel-sel darah merah.
  • Penghasilan tenaga.
2. Vita-lea With Iron Formula
  • Dirumus khas dengan 28 vitamin-vitamin penting dan mineral perlu untuk kesihatan optimum dan tenaga.Sumber Zat Besi, kekurangan zat besi boleh menyebabkan anemia dalam wanita mengandung.
  • Semasa trimester terakhir fetus menyerap zat besi dari ibu.
  • Mengurangkan risiko kelahiran bayi kurang matang.
  • Hemoglobin : mengangkut oksigen dalam darah (ibu dan bayi).
  • Kuantiti darah meningkat semasa kehamilan.

3. Vita C PLUS

  • Kaya dengan sumber vitamin C. Tinggi antioksidan
  • Sebagai sistem imun membantu lawan jangkitan dan penyakit (bagi wanita hamil, pantang dan menyusu bayi).
  • Penghasilan kolagen iaitu membina tulang rawan dan otot-otot dan tulang fetus.
  • Mengandungi bahan semulajadi seperti bioflavonoids, hesperidin dan rose hips untuk meningkatkan fungai vitamin C.

4. Ostematrix

  • Sumber Kalsium untuk tulang kuat dan sihat (40% daripada susu ibu mengandungi kalsium).
  • Membantu mengasimilasikan kalsium kedalam tulang dan menguatkan.
  • Merangsang penyerapan kalsium.
  • Bantu dalam metabolisme tulang.
  • Mengaktifkan enzime yang menbantu dalam pembinaan kepadatan tulang.

5. Energizing Soy Protein (ESP)

  • Sumber protein yang mengandungi asid-asid amino lengkap termasuk 9 asid perlu. Membantu penghasilan susu ibu.
  • Bebas laktosa secara semulajadi.
  • Bebas kolesterol secara semulajadi.
  • Soya tidak diubah suai secara genetik (NON GMO).
  • Membantu penghasilan susu ibu.
  • Trimester ke 2 & 3 bayi sedang berkembang dengan pantas.
  • Blok-blok pembinaan asas ibu & bayi.

6.Omega Guard

  • EPA dan DHA memberi kesan positif terhadap perkembangan kognitif dan visual kepada bayi dalam kandungan.
  • Mengurangkan risiko alahan kepada bayi yang dikandung.
  • Mengandungi 540mg EPA dan 360mg DHA.

BERMINAT NAK AMALKAN SET MENGANDUNG HAMIL SHAKLEE

Ainul Mustafa

whatsapp : www.wasap.my/60133612717/sethamil

Email: ainulfadzilah@gmail.com

Instagram : Ainul Mustafa 

Penghantaran Percuma di kawasan : Shah Alam, Klang, Puchong, Damansara, Petaling Jaya, Subang Jaya, Putrajaya, Cyberjaya, Universiti Malaya, Menara TM

Leave a Reply

Open chat